Οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν πάρει… φόρα και δεν σταματούν να προσπαθούν να δελεάσουν αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για να ενισχύσουν τις ομάδες και το πρωτάθλημά τους. Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι και η Αλ Νασρ.
Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την απόκτηση του Σαντιό Μανέ έχει βάλει στο στόχαστρό της αυτή τη φορά έναν παίκτη της Λίβερπουλ. Ο λόγος για τον Άλισον.
Όπως αναφέρει το «Foot Mercato» σε δημοσίευμά του, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων και μάλιστα βλέπει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στη χώρα.
Προς το παρόν βέβαια δεν υπάρχει κάτι επίσημο, ωστόσο δεν αποκλείεται σύντομα η Αλ Νασρ να χτυπήσει την… πόρτα της Λίβερπουλ και να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό για τον 30χρονο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη περνάει τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και με την ευκαιρία δώρισε μια φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας σε εκκλησία της Μενεμένης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο παίκτης που συμπλήρωσε γρηγορότερα από κάθε άλλον 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία μέρα μετά τη σύλληψή του στη Ρόδο. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Κολοσσού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα.