
Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 23χρονη στον δήμο Βόλβης
Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισε χωρίς τις αισθήσεις της την άτυχη κοπέλα
Τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία 23χρονη γυναίκα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην επαρχιακή οδό Αρέθουσας – Ξηροποτάμου, του δήμου Βόλβης στην Θεσσαλονίκη.
Λίγο μετά τις 14:00, Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό την 23χρονη και συνοδηγό έναν άνδρα, συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της νεαρής κοπέλας και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού.
Στο νοσοκομείο ο συνοδηγός
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, αποτελούμενο από τρία οχήματα και επτά πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της την άτυχη κοπέλα, όπως αναφέρει η ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε από ΕΙΧ όχημα, μία γυναίκα, ύστερα από σύγκρουση με έτερο όχημα, συνεπεία τροχαίου στην Επ. Οδό Αρεθούσας – Ξηροπόταμου, στο δήμο Βόλβης, #Θεσσαλονίκη.
Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2023
- Η «κρυφή» πλευρά του Κάμα Σούτρα: Γυναικεία επιθυμία, συναίνεση και σεβασμός
- Η τελειότητα δεν φέρνει την ευτυχία
- Η Βρετανία βγαίνει διαιρεμένη μετά τις εκλογές – Τα κόμματα υπέρ της ανεξαρτησίας ενισχύονται διαρκώς
- H Eλλάδα στο Ευρωβαρόμετρο: Σε κακή οικονομική κατάσταση το 46% – Δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση το 77%
- «Εργαζόμενοι σκύλοι»: κάτι περισσότερο από καλύτεροι φίλοι
- Ασφυκτιά η Γενιά Ζ: Δεν μπορεί να σταθεί μόνη της οικονομικά – Τα χαμηλά εισοδήματα… αναβάλλουν τη ζωή τους







