Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα έναν 46χρονο άνδρα και τον 17χρονο γιο του σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα στο χωριό Ακρωτήρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, το τραγικό δυστύχημα συνέβη στην περιφερειακή οδό Ακρωτηρίου – Μεγαλοχωρίου, όταν ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο για άγνωστους λόγους, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με διερχόμενο βαν. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ακαριαίος θάνατος των δύο επιβαινόντων του Ι.Χ. οχήματος.
Τα δύο θύματα της οικογενειακής τραγωδίας κατάγονταν από το Εμπορείο της Σαντορίνης, αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού site, ενώ τραυματισμένος είναι ο οδηγός του βαν.
Στο σημείο έφτασε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του νησιού, με τον διοικητή τους, οι οποίοι αντίκρισαν το σοκαριστικό τροχαίο, ενώ τους απεγκλώβισαν με την χρήση διασωστικής σειράς και τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ όπου τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σαντορίνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.