Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιζέτα Νικολάου: Σήμερα η κηδεία της τραγουδίστριας

Λιζέτα Νικολάου: Σήμερα η κηδεία της τραγουδίστριας

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη καλλιτέχνιδα που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θα πουν συγγενείς και φίλοι σήμερα, Δευτέρα, το τελευταίο αντίο στη Λιζέτα Νικολάου, την τραγουδίστρια η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών το πρωί της Παρασκευής 11 Αυγούστου.

Το ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή

Η Λιζέτα Νικολάου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε καφετέρια έπειτα από πτώση που είχε από σκάλα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για ημέρες διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικής κλινικής του Πειραιά.

Το μήνυμα του γιου της

Όπως ανακοίνωσε ο γιος της από τον γάμο με τον Γιώργο Λιάνη, Αλέξανδρος, η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Στην ίδια ανάρτηση ο Αλέξανδρος Λιάνης είχε εκφράσει το «ευχαριστώ» του για όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον ίδιο και την οικογένειά του «αυτές τις δύσκολες ημέρες».

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024