Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: γιατί τελικά δεν «μπήκε στη μάχη» για τον Κέιν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: γιατί τελικά δεν «μπήκε στη μάχη» για τον Κέιν

Στο Μάντσεστερ πίστευαν πως ο Κέιν ζητούσε μισθό 30 εκατομμυρίων λιρών τον χρόνο, χωρίς όμως αυτό να έχει ξεκαθαρίσει.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπάγερν ήταν πικρό. Τελικός Σούπερ Καπ Γερμανίας και 0-3 από τη Λειψία; Βαρύ. Αν το δεις, ωστόσο, από την ανάποδη, κλήθηκε να παίξει «με τη μία», σχεδόν αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων και ήταν αδύνατο ο Χάρι Κέιν στα περίπου 30’ που αγωνίστηκε να κάνει κάτι ουσιαστικό.

Μπορούν άραγε να βρίσκονται στην ενδεκάδα τόσο γρήγορα οι νεοφερμένοι; Ασχολίαστο! Αξίζει, όμως, κάποιος να δει ή και να σχολιάσει τα όσα βγαίνουν στο φως, αναφορικά με το «γιατί» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπήκε τελικά στη μάχη προκειμένου να φέρει στο Ολντ Τράφορντ τον κάπτεν της εθνικής Αγγλίας.

Ηταν, άλλωστε, ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού. Μόλις αποχώρησε από τη Ρεάλ ο Μπενζεμά, πρώτος υποψήφιος αντικαταστάτης του Γάλλου φορ ήταν ο Κέιν. Δεν προέκυψε. Αργότερα, το όνομά του συνδέθηκε με τους Κόκκινους Διαβόλους, στη λογική πως δεν θα ήθελε να μετακομίσει έξω από το Νησί. Ούτε εδώ βγήκε αληθινό το σενάριο. Και τελικά, με τα πολλά ο Κέιν πήγε στο Μόναχο. Οι λόγοι για τους οποίους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε προσφορά για τον Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι αποκαλύφθηκαν και έτσι ο Αγγλος στράικερ υπέγραψε στη Μπάγερν σε συμφωνία 100 εκατομμυρίων λιρών.

Ποιον ενέταξε στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ ως λύση για την επίθεση; Επέλεξε να επενδύσει στον Ράσμους Χόιλουντ από την Αταλάντα για 72 εκατομμύρια λίρες. Ο Νορβηγός διεθνής δεν είναι διαθέσιμος για να κάνει το ντεμπούτο του το βράδυ της Δευτέρας και στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς, αλλά σύντομα θα επιστρέψει από έναν όχι σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το The Athletic , οι Μπέμπηδες δεν ήθελαν να παρασυρθούν σε μια μάχη που δεν πίστευαν πως μπορεί να την κερδίσουν! Παράλληλα, αφουγκράστηκαν πως η προτίμηση του επιθετικού θα ήταν τελικά η Μπάγερν, ένας σύλλογος που άμεσα είχε τη δυνατότητα να φέρει τίτλους και να συνδέσει ο Κέιν το όνομά του με επιτυχία, ενώ η Γιουνάιτεντ ίσως δεν ήταν (στο μυαλό του παίκτη) ακόμη έτοιμη για μια κορυφή. Και ακόμη: στο Μάντσεστερ πίστευαν πως ο Κέιν ζητούσε μισθό 30 εκατομμυρίων λιρών τον χρόνο, χωρίς όμως αυτό να έχει ξεκαθαρίσει.

Κάπως έτσι, ο ηλικίας 30 ετών παίκτης που συνέδεσε το όνομά του με τη Τότεναμ για περίπου 20 χρόνια, καθώς από τα 11 (!) παίζει με τα Σπιρούνια, μεταπήδησε σε ένα ισχυρό brand όπως είναι η Μπάγερν Μονάχου. Με την ελπίδα να φτάσει μαζί με τους Βαυαρούς στην κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024