Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σμάιχελ ο εκλεκτός της Τσέλσι – Επιστρέφει στην Premier League

Σμάιχελ ο εκλεκτός της Τσέλσι – Επιστρέφει στην Premier League

Ο Κάσπερ Σμάιχελ, μετά από έναν χρόνο απουσίας από την Premier League, αναμένεται να επιστρέψει άμεσα ως αντικαταστάτης του Κέπα για λογαριασμό της Τσέλσι.

Ο τραυματισμός του Κουρτουά ήταν σαν… βότσαλο στη λίμνη. Προκαλώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις και μετακινήσεις ποδοσφαιριστών από μια ομάδα στην σειρά ομάδων (Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Νις).

Η Ρεάλ χάνοντας τον βασικό της τερματοφύλακα, συμφώνησε με την Τσέλσι να πάρει με μονοετή δανεισμό τον Κέπα, με την Τσέλσι με τη σειρά της να βρίσκει τον ιδανικό αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Κάσπερ Σμάιχελ της γαλλικής Νις, ο οποίος επίσης θα γίνει κάτοικος Λονδίνου με μονοετή δανεισμό.

Ο Δανός τερματοφύλακας που έφυγε πέρσι το καλοκαίρι από τη Λέστερ με προορισμό τη Γαλλία και τη Νις, στα 36 του έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα… κεφάλαιο στην σπουδαία καριέρα του στο αγγλικό ποδόσφαιρο όπου μετράει συνολικά 569 εμφανίσεις!

Μετά λοιπόν από ένα διάλειμμα ενός έτους, έχοντας μια πολύ γεμάτη σεζόν με τη Νις με 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έρχεται στην Τσέλσι για έναν χρόνο για να καλύψει το κενό του Κέπα, με την εμπειρία του και τις πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις που έχει.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024