Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης - Τι έλεγε η Ένωση για όποιους παραβούν τους κανόνες

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης – Τι έλεγε η Ένωση για όποιους παραβούν τους κανόνες

Η ΑΕΚ είχε επισημάνει σε ανακοίνωσή της, μια μέρα πριν τα τραγικά επεισόδια, πως το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου λειτουργεί και θα τιμωρηθεί όποιος παραβεί τους κανόνες

Η χώρα παραμένει σοκαρισμένη από την άγρια δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, στα τραγικά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Ο αγώνας μεταξύ ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν υψηλής επικινδυνότητας και υπήρχαν ανακοινώσεις από πολλούς φορείς που προειδοποιούσαν για τους κινδύνους σοβαρών επεισοδίων.

Το κακό όμως έγινε κι ένας νέος άνθρωπος δολοφονήθηκε.

Είναι χαρακτηριστικό πως μια μέρα πριν την προγραμματισμένη αναμέτρηση στο γήπεδο της Ένωσης, υπήρξε ανακοίνωση και από την πλευρά της ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Μια ανακοίνωση που αναφέρει ξεκάθαρα ότι ελλοχεύει κίνδυνος τιμωρίας των κιτρινόμαυρων, αν υπάρξουν προβλήματα από απαράδεκτες ενέργειες και επεισόδια.

Στη σχετική μάλιστα ανακοίνωση γίνεται ιδιαίτερη αναφορά και στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ επισημαίνει ότι το κλειστό κύκλωμα λειτουργεί και όποιος παρανομήσει θα υποστεί τις συνέπειες.

«Τα μέτρα πρόληψης θα είναι τα μέγιστα δυνατά. Είμαστε αναγκασμένοι όμως να επαναλάβουμε πως οι κυρώσεις σε προσωπικό επίπεδο θα είναι επίσης οι πιο αυστηρές που μπορούν να υπάρξουν.

Όλο το γήπεδο ελέγχεται από το σύστημα καμερών ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκε και αποκλείστηκε δια βίου από το γήπεδο μας ο υπαίτιος για το απαράδεκτο περιστατικό την τελευταία αγωνιστική με τον Βόλο.

Το ίδιο θα γίνει και με τον οποιονδήποτε ανάψει καπνογόνο ή βεγγαλικό ή προβεί σε χρήση laser. Δεν θα μπει ξανά στην OPAP Arena, πέρα από τις νομικές κυρώσεις. Και να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα βρεθεί», αναφέρεται ενδεικτικά στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Η ΑΕΚ τόνιζε λοιπόν στη συγκεκριμένη ανακοίνωση πως το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου λειτουργεί και μάλιστα ανέφερε πως μέσω αυτού του κυκλώματος είχε βρεθεί και τιμωρηθεί οπαδός της ομάδας για περιστατικό στον αγώνα με τον Βόλο.

Μια μέρα λοιπόν πριν από τον αγώνα με τη Ντιναμό, η ανακοίνωση της ΑΕΚ ξεκαθάριζε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα βρεθεί και θα τιμωρηθεί, μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, όποιος προκαλέσει πρόβλημα στο παιχνίδι.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024