Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Με την ψυχή στο στόμα οι «κανονιέρηδες»

Άρσεναλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Με την ψυχή στο στόμα οι «κανονιέρηδες»

Αν και προηγήθηκε από νωρίς με 2-0 η Άρσεναλ, είδε τη Νότιγχαμ να μπαίνει ξανά στο ματς προς το φινάλε και παρότι αγχώθηκε πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 ξεκινώντας με το… δεξί στη φετινή Premer League

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Community Shield η Άρσεναλ μπήκε με το… δεξί και στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να αγχώθηκε προς το φινάλε του ματς, αλλά επικράτησε τελικά με 2-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ στην πρεμιέρα της Premier League.

Η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του ματς ήταν για τους φιλοξενούμενους όταν στο 11′ ο Τζόνσον βρέθηκε απέναντι από τον Ράμσντεϊλ, αλλά πλάσαρε έξω. Στο 26′ ήρθε το γκολ για την Άρσεναλ η οποία χωρίς να έχει γίνει απειλητική νωρίτερα, βρήκε δίχτυα με σουτ του Ενκετιά από τρομερή ενέργεια του Μαρτινέλι. Εννιά λεπτά αργότερα μάλιστα, οι «κανονιέρηδες» έφτασαν και στο 2-0 με τρομερό σουτ του Σακά έξω από την περιοχή.

Μετά το γκολ και μέχρι το 76′ όπου ο Ράις είχε δοκάρι για την Άρσεναλ, οι γηπεδούχοι φάνηκε να ελέγχουν το ματς απόλυτα. Στο 82′ όμως η Νότιγχαμ μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν ο Ελάνγκα έκανε απίθανη κούρσα από τα αριστερά και γύρισε για τον Αβονίγι που από κοντά έκανε το 2-1. Το ματς απέκτησε ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά, η Νότιχαγμ προσπάθησε να απειλήσει για την ισοφάριση, αλλά πιο κοντά σε ακόμη ένα γκολ έφτασε η Άρσεναλ με Χάβερτς και Έντεγκααρντ, χωρίς να αλλάξει όμως το σκορ μέχρι το φινάλε.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Τίμπερ (50’ Τομιγιάσου), Σαλιμπά, Παρτέι, Ράις, Χάβερτς, Έντεγκααρντ, Μαρτινέλι (86’ Γκάμπριελ), Σακά, Ενκετιά (73’ Τροσάρ)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Τέρνερ, Οριέ, Μπολί, Άινα (71’ Ουίλιαμς), ΜακΚένα, Γουοράλ (90’ Γουντ), Γέιτς, Μανγκαλά (90’ Κουγιατέ), Ντανίλο (71’ Αβονίγι), Γκιμπς Γουάιτ, Τζόνσον (80’ Ελάνγκα)

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024