
Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι στα 50 της και εντυπωσιάζει
Το πρώην μοντέλο απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύζυγο και τους φίλους της
Είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και μία από τις καλύτερες επαγγελματίες που έχουν περάσει από τον χώρο του μόντελινγκ.
Ο λόγος για την Χάιντι Κλουμ που στα 50 της συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις τέλειες αναλογίες της. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει φωτογραφηθεί για αμέτρητα εξώφυλλα και έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες, με αποκορύφωμα αυτά της Victoria’s Secret.
Το βιογραφικό της συμπληρώνεται και με το πέρασμα από την τηλεόραση σε ρόλο παρουσιάστριας και κριτή.
Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν παραλείπει να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές.
Έτσι, χθες ανήρτησε φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον σύζυγο και τους φίλους τους. Σε δύο φωτογραφίες τη βλέπουμε να ποζάρει με θέα τη θάλασσα, ξαπλωμένη φορώντας ένα μαύρο sexy μπικίνι ενώ σε επόμενο πλάνο κοιτά τον φακό φορώντας και ένα ψάθινο καπέλο.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι δύο τελευταίες σοροί των δυτών που εγκλωβίστηκαν σε υποθαλάσσια σπηλιά
- ΕΕ καλεί Μέρκελ για να μιλήσει με τον Πούτιν
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφυγή κατά Δεμίρη, «εκθέτετε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση





