Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι μεγαλύτερες και ακριβότερες κατοικίες

Οι μεγαλύτερες και ακριβότερες κατοικίες

Τα 15 μεγαλύτερα και ακριβότερα σπίτια… και το Μπάκινχαμ δεν είναι πρώτο

Λένε ότι το σπίτι ενός ανθρώπου είναι το κάστρο του, και στην περίπτωση αυτών των ακριβών σπιτιών αυτό είναι σίγουρα ακριβές! Το Luxury Columnist συγκέντρωσε τα 15 ακριβότερα «σπίτια», ανάμεσα τους τη μεγαλύτερη έπαυλη στον κόσμο (και δεν είναι αυτή που νομίζετε) και άλλες εντυπωσιακές ιδιωτικές κατοικίες σε όλο τον κόσμο.

Εάν τα χρήματα δεν ήταν πρόβλημα, αυτά τα κολοσσιαία σπίτια θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ποθητά, αλλά δεδομένου ότι τα χρήματα είναι το βασικό εμπόδιο για την απόκτηση τους, ας περιοριστούμε απλά να ονειροπολήσουμε.

Το κοινό χαρακτηριστικό αυτών των πολυτελών κατοικιών είναι οι αφάνταστες ανέσεις που παρέχουν και τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους, όπως πισίνες, αίθουσες κινηματογράφου και μπόουλινγκ, και γήπεδα γκολφ.

Η ιστοσελίδα σκόπιμα δεν συμπεριέλαβε μεγάλα πρώην αρχοντικά και παλάτια, όπως το Κάστρο Oheka, το Monticello και το Hearst Castle, τα οποία είναι πλέον ξενοδοχεία και μουσεία. Τα περισσότερα από τα μεγάλα αρχοντικά εδώ εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως κατοικίες, εκτός από ένα που σήμερα είναι εγκαταλελειμμένο.

  1. Villa Leopolda, Γαλλία

Ένα από τα πιο ακριβά σπίτια στη Γαλλική Ριβιέρα, η Villa Leopolda παραγγέλθηκε αρχικά από τον βασιλιά Λεοπόλδο Β’ του Βελγίου για την ερωμένη του Caroline Lacroix. Το πολυτελές ακίνητο ανήκε τότε στους Gianni και Marella Agnelli πριν πουληθεί στον αείμνηστο  Edmond Safra και τη σύζυγό του Lily.

Γνωστό και ως La Leopolda, αυτό το υπέροχο σπίτι βρίσκεται σε έκταση 18 στρεμμάτων. Το κατάλυμα έχει πανοραμική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Εάν η κομψή βίλα φαίνεται γνώριμη, αυτό οφείλεται στο ότι εμφανίστηκε στην ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ To Catch a Thief. Διαθέτει 14 μπάνια και 11 υπνοδωμάτια.

Τοποθεσία: Villefranche-sur-Mer, Γαλλία

Μέγεθος: 2.700 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: περίπου 750 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 1902

Αρχιτέκτονας: Ogden Codman Jr.

Ιδιοκτήτης: Lily Safra

Χαρακτηριστικά ακινήτου: ελικοδρόμιο, εξωτερική κουζίνα, θερμοκήπιο εμπορικού μεγέθους, περίτεχνοι βοτανικοί κήποι.

  1. Palazzo di Amore

Το Beverly Hills φιλοξενεί μερικά από τα πιο πολυτελή σπίτια στον κόσμο και ένα από τα πλέον υπέροχα είναι το Palazzo di Amore. Χτισμένο το 2005, αυτό το κτήμα 2.322 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε ένα αχανές κτήμα 101 στρεμμάτων.

Το ανακτορικό αρχοντικό διαθέτει 12 υπνοδωμάτια, 16 μπάνια, αίθουσα χορού με περίπτερο DJ και κουζίνα τελευταίας τεχνολογίας. Έξω, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το καταπράσινο γρασίδι, τους όμορφους κήπους και την πισίνα με χώρο για 150 άτομα. Αλλά το πραγματικό ατού είναι η θέα στο Μπέβερλι Χιλς και στον ορίζοντα του Λος Άντζελες.

Τοποθεσία: Lania Lane, Beverly Hills, Ηνωμένες Πολιτείες

Μέγεθος: 4.923 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 195 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 2002

Αρχιτέκτονας: Bob Ray Offenhauser

Ιδιοκτήτης: Jeff Greene

Χαρακτηριστικά του ακινήτου: αίθουσα μπόουλινγκ με δύο λωρίδες, γκαράζ 24 αυτοκινήτων, αμπελώνας και κάβα, σπα και κινηματογράφος 50 θέσεων.

  1. The Manor

Γνωστό και ως Spelling Manor, καθώς προηγουμένως ανήκε στον τηλεοπτικό παραγωγό Aaron Spelling, αυτή η τεράστια έπαυλη αγοράστηκε τότε από την Petra Ecclestone. Ο τρέχων ιδιοκτήτης είναι άγνωστος.

Μεγαλύτερο από τον Λευκό Οίκο και 21 φορές το μέγεθος ενός μέσου αμερικανικού σπιτιού, το The Manor βρίσκεται δίπλα στο Playboy Mansion στο Holmby Hills.

Το ακίνητο βρίσκεται στην πρώην τοποθεσία του σπιτιού του Bing Crosby, το οποίο γκρεμίστηκε για να χτιστεί το παρόν. Οι γείτονες δεν ήταν ευχαριστημένοι με την κλίμακα του σπιτιού ή την αναστάτωση που προκλήθηκε από ανθρώπους που προσπαθούσαν να το δουν.

Τοποθεσία: Mapleton Drive, Λος Άντζελες, Ηνωμένες Πολιτείες

Μέγεθος: 5.250 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 119,5 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 1988

Αρχιτέκτονας: James Langenheim & Associates

Ιδιοκτήτης: Άγνωστος

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Σαλόνι αισθητικής, κουρείο, κύρια σουίτα 700 τετραγωνικών μέτρων, αίθουσα μπόουλινγκ δύο λωρίδων.

  1. The Gemini Mansion

Με εκτάσεις που καλύπτουν συνολική έκταση περίπου 64.660 τετραγωνικών μέτρων, το Gemini είναι ένα απίστευτο παραθαλάσσιο σπίτι. Αγοράστηκε από τον δισεκατομμυριούχο τεχνολογίας Larry Ellison το 2022, διαθέτει περίπου 230 μέτρα παραλίας – 120 μέτρα στη λίμνη Worth και 110 στον Ατλαντικό.

Στην πραγματικότητα, το Gemini πήρε το όνομά του από τις δύο διαφορετικές ακτογραμμές του. Σχεδιασμένο τη δεκαετία του 1940 από τον αρχιτέκτονα Marion Sims Wyeth, ήταν αρχικά το σπίτι της φαρμακευτικής οικογένειας Lambert. Τα τελευταία χρόνια, αυτή η εκπληκτική κατοικία ανήκε στην οικογένεια Ziff.

Η κύρια κατοικία έχει 12 υπνοδωμάτια και υπάρχουν συνολικά 33 υπνοδωμάτια στο κτήμα Ellison. Υπάρχει ένα αθλητικό συγκρότημα με ένα γήπεδο τένις, μια εγκατάσταση γκολφ με πρότυπα PGA και ένα δεντρόσπιτο για παιδιά.

Τοποθεσία: Manalapan, Palm Beach, Φλόριντα, Ηνωμένες Πολιτείες

Μέγεθος: 5.760 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 173 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: δεκαετία του 1940

Αρχιτέκτονας: Marion Sims Wyeth

Ιδιοκτήτης: Larry Ellison

Χαρακτηριστικά ακινήτου: απομονωμένη αμμώδης παραλία, κήπος με πεταλούδες, ενισχυτής σήματος κινητού τηλεφώνου.

  1. Fair Field

Βυθισμένο σε διαμάχες, το ανήκει στον δισεκατομμυριούχο των junk ομολόγων Ira Rennert. Αυτός αναγκάστηκε να πληρώσει 213 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στη MagCorp, αφού κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε κεφάλαια της εταιρείας για να πληρώσει για αυτήν την έπαυλη στο Χάμπτονς.

Υπάρχουν 39 μπάνια, 29 υπνοδωμάτια, τραπεζαρία μήκους 30 μέτρων και τρεις πισίνες. Εκτός από το κυρίως σπίτι, υπάρχει παιδότοπος και δύο αίθουσες μπιλιάρδου στο ακίνητο.

Προφανώς, το υδρομασάζ κόστιζε 150.000 δολάρια. Το κτήμα έχει ακόμη και δικό του εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας.

Τοποθεσία: Sagaponack, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Μέγεθος: σχεδόν 6.000 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 248 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 2003

Αρχιτέκτονας: Perkins and Will

Ιδιοκτήτες: Ira και Ingeborg Rennert

Χαρακτηριστικά ακινήτου: γήπεδο μπάσκετ, γκαράζ 100 αυτοκινήτων, αίθουσα μπόουλινγκ με δύο λωρίδες, δύο γήπεδα σκουός, δύο γήπεδα τένις, κινηματογράφος 164 θέσεων.

  1. Xanadu 2.0

Φωλιασμένο στις όχθες της λίμνης Ουάσιγκτον, ο Μπιλ Γκέιτς έχει ένα τεράστιο σπίτι με σχετικά απλό σχεδιασμό. Αυτό ήταν παλαιότερα το σπίτι του και της Μελίντα Γκέιτς μέχρι που χώρισαν.

Υπάρχουν επτά υπνοδωμάτια και 24 μπάνια, καθώς και ένα σύστημα αισθητήρων για τη ρύθμιση του φωτισμού και της θερμότητας. Το προάστιο Μεδίνα του Σιάτλ φιλοξενεί επίσης τον Τζεφ Μπέζος και άλλους πλούσιους κατοίκους.

Το ακίνητο πήρε το όνομά του από το φανταστικό σπίτι του Τσαρλς Φόστερ Κέιν, του κύριου χαρακτήρα του Πολίτη Κέιν. Η βιβλιοθήκη φιλοξενεί το Codex Leicster, ένα χειρόγραφο του διάσημου καλλιτέχνη Λεονάρντο ντα Βίντσι, και δύο μυστικές βιβλιοθήκες. Μια από αυτές οδηγεί σε κρυφό μπαρ.

Τοποθεσία: Medina, Ουάσιγκτον, ΗΠΑ

Μέγεθος: 6.130 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 147 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 1988

Αρχιτέκτονες: Bohlin Cywinski Jackson και Cutler Anderson Architects

Ιδιοκτήτης: Bill Gates

Χαρακτηριστικά ακινήτου: πισίνα με υποβρύχιο σύστημα μουσικής, αίθουσα τραμπολίνο, αίθουσα υποδοχής με χώρο για 150 καθήμενους επισκέπτες, τεχνητό ρέμα.

  1. Lynnewood Hall, Η.Π.Α

Δυστυχώς, αυτή η εντυπωσιακή έπαυλη στο Elkins Park της Πενσυλβάνια είναι εγκαταλελειμμένη και κλειστή. Σχεδιασμένο σε στυλ νεοκλασικής αναγέννησης, η ιδιοκτησία 110 δωματίων χτίστηκε αρχικά για τον μεγιστάνα  της βιομηχανίας Peter A.B. Widener.

Ένας δεινός συλλέκτης έργων τέχνης, ανέθεσε στη Lynnewood ως αποτέλεσμα ενός τραγικού γεγονότος. Η σύζυγος του Widener, Hannah, πέθανε μετά από ένα ταξίδι με γιοτ.

Πλημμυρισμένος από τη θλίψη, άφησε το αρχοντικό τους στη Φιλαδέλφεια και έχτισε αυτό το τεράστιο αρχοντικό για την υπόλοιπη οικογένειά του. Δυστυχώς, ακολούθησε περισσότερη κακοτυχία όταν ο γιος του Peter Widener, George, χάθηκε στον Τιτανικό.

Το σπίτι καταστράφηκε και κάποιοι θεωρούν ότι είναι το μεγαλύτερο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο. Ο σημερινός ιδιοκτήτης είναι η Πρώτη Κορεατική Εκκλησία της Νέας Υόρκης, που ιδρύθηκε από τον Richard Yoon.

Τοποθεσία: Elkins Park, Πενσυλβάνια

Μέγεθος: 6.500 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 16,5 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 1897

Αρχιτέκτονας: Horace Trumbauer

Ιδιοκτήτης: Richard S. Yoon

Χαρακτηριστικά ακινήτου: αίθουσα χορού, γκαλερί τέχνης, κήπος με τριανταφυλλιές.

  1. Château Pensmore, Η.Π.Α

Σχεδιασμένο από τον πολυεκατομμυριούχο αστροφυσικό και επιχειρηματία Steve Huff, το Chateau Pensmore βρίσκεται στα Όρη Ozark. Η περιοχή δεν υπόκειται σε κυβερνητικούς οικοδομικούς κανονισμούς.

Η έπαυλη ήταν μια ευκαιρία πειραματισμού με τα τελευταία υλικά. Χτισμένο εξ ολοκλήρου από σκυρόδεμα εξοικονόμησης ενέργειας, το σπίτι είναι ενισχυμένο με ίνες χάλυβα Helix που αντιστέκονται σε εκρήξεις και φυσικές καταστροφές.

Υπάρχουν 14 μπάνια, 13 υπνοδωμάτια, ένα κέντρο δοκιμών για φοιτητές, ένας χώρος μουσείου ιστορίας και ένα μονοπάτι Liberty Tree Trail εντός του κήπου.

Τοποθεσία: Highlandville, Missouri

Μέγεθος: σχεδόν 6.700 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: ;

Κατασκευή: 2008

Αρχιτέκτονας:

Ιδιοκτήτης: Steven T. Huff

Χαρακτηριστικά ακινήτου: αλεξίσφαιρο, αντισεισμικό, αντιεκρηκτικό, πυρίμαχο, F5 ανθεκτικά στους ανεμοστρόβιλους και στα έντομα!

  1. Versailles Mansion, Η.Π.Α

Αυτό το ακριβό σπίτι στη Φλόριντα δεν πρέπει να συγχέεται με το παλάτι των Βερσαλλιών κοντά στο Παρίσι, Γαλλία. Το ακίνητο είναι ακόμα υπό κατασκευή, το πνευματικό τέκνο των David και Jackie Siegel.

Έχοντας κάνει την περιουσία τους με χρονομεριστική μίσθωση, οι Siegels αποφάσισαν να χτίσουν αυτό το τεράστιο αρχοντικό, το οποίο εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ Queen of Versailles. Έκτοτε είπαν περίφημα: «Λυπούμαστε που ξεκινήσαμε ποτέ. Αλλά έχουμε ρίξει 50 εκατομμύρια δολάρια σε αυτό, οπότε πρέπει πραγματικά να ολοκληρωθεί».

Όταν ολοκληρωθεί αυτή η ιδιωτική κατοικία, θα υπάρχουν 32 μπάνια, 11 κουζίνες και ένα γκαράζ 30 αυτοκινήτων. Θα υπάρχουν επίσης δύο ανελκυστήρες, εκ των οποίων ο ένας είναι χρυσός.

Τοποθεσία: Lake Butler Sound, Windermere, Φλόριντα, ΗΠΑ

Μέγεθος: 7.900 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 100 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: αναμενόταν να ολοκληρωθεί το 2022, οι εργασίες συνεχίζονται

Ιδιοκτήτες: Jacqueline και David Siegel

Χαρακτηριστικά ακινήτου: αίθουσα μπόουλινγκ, σπα, κάβα κρασιών, μυστικό μπαρ σε στυλ ποταπαγόρευσης, κινηματογράφος, 6 πισίνες, νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

  1. Witanhurst, Αγγλία

Αυτό το διατηρητέο ακίνητο Grade II είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Σχεδιασμένο σε στυλ γεωργιανής αναγέννησης, αυτό το διατηρητέο ακίνητο Grade II έχει ανακαινιστεί εκτενώς.

Έχει προστεθεί πορτοκαλεόνας, μαζί με ένα υπόγειο 3,700 τετραγωνικών μέτρων. Το Witanhurst είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στο σόου ταλέντων του BBC Fame Academy.

Υπάρχουν 65 δωμάτια, με 25 υπνοδωμάτια και μια αίθουσα χορού μήκους πάνω από 30 μέτρων. Διαθέτει περίτεχνα ξύλινα πάνελ τοίχου και δρύινο δάπεδο.

Τοποθεσία: Highgate, Λονδίνο

Μέγεθος: 8.360 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 450 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 1913

Αρχιτέκτονας Τζορτζ Χάμπαρντ

Ιδιοκτήτης: Safran Holdings

Χαρακτηριστικά ακινήτου: κινηματογράφος, σάουνα, αίθουσα μασάζ, γκαράζ 25 αυτοκινήτων

  1. Αρχοντικό Safra, Βραζιλία

Ο αείμνηστος Joseph Safra και η σύζυγός του Vicky έφτιαξαν το αρχοντικό Σάφρα στα γούστα τους, αν και ο Τζόζεφ μετάνιωσε που είχε ένα τόσο τεράστιο ακίνητο. Κάποτε είπε, «αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν θα είχα χτίσει ένα τόσο μεγάλο σπίτι».

Υπάρχουν πολύ λίγες διαθέσιμες φωτογραφίες του Mansao Safra, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στο πολυτελές προάστιο Morumbi του Σάο Πάολο.

Το μεγαλύτερο σπίτι στο Σάο Πάολο, βρίσκεται πίσω από πύλες υψηλής ασφάλειας.

Τοποθεσία: Σάο Πάολο, Βραζιλία

Μέγεθος: 19.000 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: άγνωστη

Ιδιοκτήτης: Vicky Safra

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Πισίνα, 130 δωμάτια

  1. Biltmore Estate, Η.Π.Α

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ιστορικά σπίτια στην Αμερική, το Biltmore Estate πιστεύεται ότι είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό σπίτι στις Η.Π.Α. Σε έκταση 32.347 στρεμμάτων, η κατοικία έχει 250 δωμάτια.

Υπάρχουν 43 μπάνια, 34 υπνοδωμάτια, τρεις κουζίνες και 65 τζάκια. Σχεδιασμένο σε γαλλικό αναγεννησιακό στιλ, το αρχοντικό διαθέτει πολλά μυστικά δωμάτια.

Μια κρυφή πόρτα στην αίθουσα πρωινού οδηγεί στην κάμαρα του μπάτλερ. Η βιβλιοθήκη έχει έναν μυστικό χώρο που ονομάζεται The Den και υπάρχει μια υπόγεια σήραγγα κάτω από την ιδιοκτησία.16258

Τοποθεσία: Asheville, Βόρεια Καρολίνα, Ηνωμένες Πολιτείες

Μέγεθος: 16258 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: 157 εκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 1889

Αρχιτέκτονας: Richard Morris Hunt

Ιδιοκτήτης: The Biltmore Company

Χαρακτηριστικά ακινήτου: οινοποιείο, αίθουσα δεξιώσεων, αίθουσα μπόουλινγκ, εσωτερική πισίνα.

  1. Antilia, Ινδία

Με ύψος πάνω από 150 μέτρα, αυτή η ιδιοκτησία 27 ορόφων είναι το σπίτι του Μουκές Αμπάνι, Προέδρου της Reliance Industries, και της οικογένειάς του. Το γιγάντιο σπίτι μοιάζει με ουρανοξύστη.

Υπάρχει ένα ελικοδρόμιο στην οροφή και εννέα ανελκυστήρες υψηλής ταχύτητας. Στο κτίριο εργάζονται 600 άτομα!

Το Antilia βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική περιοχή της Βομβάης, την Altamount Road. Το ακίνητο έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε σεισμό 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Τοποθεσία: Βομβάη, Ινδία

Μέγεθος: 37,500 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 2010

Αρχιτέκτονας: Perkins and Will

Ιδιοκτήτης: Mukesh Ambani

Χαρακτηριστικά ακινήτου: δωμάτιο χιονιού, ναός, ελικοδρόμιο στον τελευταίο όροφο, παγωτατζίδικο, κινηματογράφος 50 θέσεων, αίθουσα χορού, γκαράζ 168 αυτοκινήτων και σπα ευεξίας.

  1. Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο

Αν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν είναι ιδιόκτητα, καθώς είναι ιδιοκτησία του The Crown Estate, είναι ένα από τα σπίτια του βασιλιά Καρόλου Γ’. Με 775 δωμάτια, υπάρχει αρκετός χώρος και για επισκέπτες! Αυτή είναι η μεγαλύτερη έπαυλη στον κόσμο που ανήκει σε μια ανεξάρτητη εμπορική επιχείρηση και χρησιμοποιείται ως κατοικία.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τα 19 State Rooms κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, εάν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Περιηγήσεις πραγματοποιούνται επίσης στον Κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, ο οποίος εκτείνεται σε 170 στρέμματα.

Υπάρχουν 78 μπάνια στο παλάτι και ένα υπόγειο σύστημα σηράγγων που το συνδέει με το Clarence House και τα κτήρια του Κοινοβουλίου.

Τοποθεσία: Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Μέγεθος: 77.000 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: εκτιμάται στα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια

Κατασκευή: 1703

Αρχιτέκτονας: William Winde, αναδιαμόρφωση από τον John Nash

Ιδιοκτήτης: Crown Estates

Χαρακτηριστικά ακινήτου: Ιατρείο, ταχυδρομείο, αστυνομικό τμήμα, μηχάνημα ATM, κινηματογράφος, γήπεδο τένις.

  1. Ανάκτορο Istana Nurul Iman, Μπρουνέι

Με 1.788 δωμάτια, ένα τζαμί και 257 μπάνια, το Istana Nurul Iman Palace είναι το μεγαλύτερο αρχοντικό στον κόσμο. Γνωστό και ως The Light of Faith Palace, σχεδιάστηκε από τον Leonardo Locsin.

Οι χρυσοί θόλοι και οι θολωτές στέγες του παλατιού είναι ένας συνδυασμός μαλαισιανής και ισλαμικής αρχιτεκτονικής. Εκτός από ιδιωτικό σπίτι, αυτό είναι ένα μέρος όπου φιλοξενούνται ξένοι αξιωματούχοι.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το παλάτι το τριήμερο του Hari Raya Aidilfitri. Στους επισκέπτες σερβίρεται φαγητό και μπορούν να περιμένουν στην ουρά για να συναντήσουν τον Σουλτάνο ή τη γυναίκα του.

Τοποθεσία: Bandar Seri Begawan, Μπρουνέι

Μέγεθος: 200.000 τετραγωνικά μέτρα

Αξία: ;

Κατασκευή: 1984

Αρχιτέκτονας: Leonardo V. Locsin.

Ιδιοκτήτης: Ο Σουλτάνος του Μπρουνέι

Χαρακτηριστικά ακινήτου: κλιματιζόμενοι στάβλοι με χώρο για 200 πόνυ πόλο, 5 πισίνες, γκαράζ 110 αυτοκινήτων, τζαμί,

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024