Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατεχόμενα: Μπράβοι κλαμπ ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου Βρετανό τουρίστα

Κατεχόμενα: Μπράβοι κλαμπ ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου Βρετανό τουρίστα

Ο θάνατος του 29χρονου επήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 29χρονος Βρετανός, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από νυχτερινό κέντρο τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/8) στην επαρχία Ισκελέ στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ο 29χρονος Βρετανός, τουρκοκυπριακής καταγωγής, Χουσεΐν Μαβιντενίζ δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από μέλη του προσωπικού ασφαλείας του κλαμπ.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο στα Κατεχόμενα της Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ομάδα ανδρών έσπασε τζάμια με βαριοπούλες στο νοσοκομείο

Μάλιστα λίγο μετά τη διακομιδή του 29χρονου, στο νοσοκομείο έφτασε μία ομάδα ανδρών, η οποία προκάλεσε χάος, καθώς έσπασε τζάμια με βαριοπούλες. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν αυτά τα άτομα και γιατί επιτέθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media φαίνονται σπασμένα γυαλιά στο πάτωμα και σε καρέκλες και σε γραφεία στην υποδοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της τοπικής αστυνομίας ο 29χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και δολοφονήθηκε μπροστά από το κλαμπ περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα. Επίσης, όπως ανέφερε όσοι συμμετείχαν στην επίθεση έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί.

Ο υποδιευθυντής του Νοσοκομείου, Εγιούπ Γκιοκσού δήλωσε στη Yenidüzen: «Πέθανε λίγο αφότου ήρθε στο νοσοκομείο. Πληροφορηθήκαμε όλες τις λεπτομέρειες από τους γιατρούς που ήταν στην εφημερία και πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία».

Ενώπιον του δικαστηρίου βρέθηκαν δύο άτομα που κατηγορούνται για τη δολοφονία και τους επιβλήθηκε ποινή προσωρινής κράτησης τριών ημερών.

Πρόκειται για έναν 26χρονο κι έναν 23χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία. Σύμφωνα με τη Cyprus Mail, ο Μαβιντενίζ διαπληκτίστηκε με έναν 26χρονο έξω από νυχτερινό κλαμπ στο Τρίκωμο.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι  συνέλαβε συνολικά 13 άτομα. Ο νεότερος εξ αυτών είναι 18 ετών και ο γηραιότερος 43. Όπως αναφέρει οι συλλήψεις έχουν σχέση και με τη «σοβαρή επίθεση και τις ζημιές» στο νοσοκομείο.

Ένας αστυνομικός δήλωσε πως ο 29χρονος έπεσε αναίσθητος από τη γροθιά που του έριξε στο πρόσωπο ο 26χρονος πρώτος ύποπτος. Προσέθεσε πως ο δεύτερος ύποπτος, ο 23χρονος κλώτσησε στο κεφάλι τον Μαβιντενίζ.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο Μαβιντενίζ εκδιώχθηκε από το κλαμπ επειδή προκάλεσε αναταραχή. Ακόμα βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τους δύο άνδρες που χτύπησαν μέχρι θανάτου τον 29χρονο και έχει προσκομιστεί ως αποδεικτικό στοιχείο στην έρευνα.

Επίσης, σαν αποδεικτικά στοιχεία έχουν προσκομιστεί τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσαν οι δύο κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τα οποία εντοπίστηκαν κατόπιν έρευνας στα σπίτια τους.

Τι έδειξε η νεκροψία

Στη σορό του Μαβιντενίζ, διενεργήθηκε νεκροψία σύμφωνα με την οποία «θάνατός του επήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία». Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξουν οι αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη σορό.

Όπως αναφέρει η Sun ο Μαβιντενίζ είχε φτάσει στα Κατεχόμενα με τον πατέρα του προκειμένου ο τελευταίος να λάβει ιατρική θεραπεία.

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024