Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τώρα θυμήθηκε ο Μπάλασκας να... βαρέσει το κεφάλι του

Τώρα θυμήθηκε ο Μπάλασκας να… βαρέσει το κεφάλι του

«Θέλω να με βοηθήσετε, ως δημοσιογράφοι. Να μού βρείτε εδώ, στο στούντιο, μία κοφτερή γωνία, για να βαρέσω το κεφάλι μου», ήταν τα λόγια του Σταύρου Μπαλάσκα.

Για τα λάθη της Ελληνικής Αστυνομίας που επέτρεψαν την κάθοδο των Κροατών χούλιγκαν, η οποία οδήγησε στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, μίλησε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Όπως είπε ο ίδιος «δεν μπορεί να πιστέψει» τα λάθη της αστυνομίας που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Ρωτήθηκε για το γεγονός πώς ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ ενημέρωσε τον επικεφαλής της Αθλητικής Βίας πως το κονβόι με τους οπαδούς της Ντιναμό έρχεται στην Αθήνα, ενώ μετά από πέντε λεπτά ενημερώθηκε και η ΓΑΔΑ η οποία φέρεται να έδωσε την εντολή στις δυνάμεις που ήταν εκείνη τη στιγμή στη Νέα Φιλαδέλφεια να συνοδεύσουν την ομάδα του Ζάγκρεμπ στο ξενοδοχείο της.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας απάντησε: «Θέλω να με βοηθήσετε, ως δημοσιογράφοι. Να μού βρείτε εδώ, στο στούντιο, μία κοφτερή γωνία, για να βαρέσω το κεφάλι μου».

Όταν έψαχνε γωνία για να… κρυφτεί

Βέβαια όταν έπρεπε να βρει γωνία να χτυπήσει το κεφάλι του ή να κρυφτεί για τα όσα είχε πει ο ίδιος, ο κ. Μπαλάσκας υποστήριζε ότι οι δημοσιογράφοι (και όσοι τον άκουσαν) είχαν παρερμηνεύσει τις δηλώσεις του.

Ήταν τότε, που ως συνδικαλιστής αστυνομικός είχε προχωρήσει σε σχολιασμό της υπόθεσης των Γλυκών Νερών, προκαλώντας τεράστιο σάλο, ο οποίος οδήγησε και στη διαθεσιμότητά του.

Ειδικότερα, ο Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και στην απόφαση του πιλότου να μην ομολογήσει εξαρχής ότι σκότωσε τη σύζυγό του, σκηνοθετώντας ένα σενάριο ληστείας, είχε πει μιλώντας στο Mega ότι «από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι ήταν αυτός. Κρεμασμένο το σκυλί ενώ είχε ήδη πεθάνει, ληστεία αποδεδειγμένα μέσα στο πρώτο τριήμερο ξέραμε ότι δεν είχε γίνει, για τις κάμερες δεν υπήρχε τίποτα σε απόσταση 10 χλμ. Απλά έπρεπε να μείνει ήσυχος, μέχρι να τον δέσουμε και να τον μαγκώσουμε. Τέλος, είναι τόσο απλό…».

Στη συνέχεια, σχολίασε ότι «με παραξένευσε που έκανε οκτώ ώρες να σπάσει» και ερωτηθείς αυτό τι δείχνει, απάντησε: «ότι είναι βλάκας πρώτα απ’ όλα δείχνει, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ‘τα χασε και τρελάθηκε’, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή… Τώρα τέλειωσε, έσβησε… Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε ενδοοικογενειακό καβγά. ‘Χωρίς να το θέλω, εκείνη τη στιγμή δεν λειτουργούσα εγώ…’, πρώην έντιμος βίος… Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα πόσο θα πάει με αυτή τη σκηνοθεσία; Τώρα θα πάρει δόλο, χίλια πράγματα πάνω του, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό….», είχε πει ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024