Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι: «Κλείνει» τον Τάιλερ Άνταμς

Τσέλσι: «Κλείνει» τον Τάιλερ Άνταμς

Η Τσέλσι «κλείνει» μία σπουδαία μεταγραφή αποκτώντας τον Ταίλερ Άνταμς από την Λιντς.

Η Τσέλσι πλήρωσε τις 20 εκατ. λίρες που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Τάιλερ Άνταμς σε περίπτωση υποβιβασμού και ο Αμερικάνος αμυντικός θα είναι παίκτης των «μπλε» από την επόμενη σεζόν.

Οι Λονδρέζοι προχωράνε με μία κίνηση που θα ενισχύσει την μεσαία τους γραμμή με τον ατζέντη του 24χρονου μέσου να βρισκόταν έδω και λίγες μέρες στην πρωτεύουσα της Αγγλίας για να συζητήσει τις λεπτομέρειες και τελικά να καταλήγει σε συμφωνία με την ομάδα.

Η Λιντς είχε βάλει ως όρο στο συμβόλαιο του παίκτη ένα ποσό των 20 εκατ. λιρών σε περίπτωση που έπεφτε. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά προσθέτοντας έναν ταχύτατο και ποιοτικό ποδοσφαριστή στο ρόστερ της.

Το deal θα λάβει επίσημη μορφή μόλις ο Άνταμς περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με την νέα του ομάδα.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της New York Red Bull εκεί όπου με την πρώτη ομάδα κατέγραψε 73 συμμετοχές σκοράροντας 3 φορές και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα για λογαριασμό της Λειψίας τον χειμώνα του 2019. Στην Γερμανία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στρέφοντας την προσοχή πολλών συλλόγων πάνω του. Η Λιντς ήταν αυτή που τον έκανε δικό της αντί 17 εκατ. ευρώ το περσινό καλοκαίρι με την ομάδα να υποβιβάζεται στην Championship την ίδια χρονιά.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024