Άρης: Με βασικό τον Μοντόγια κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου
Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μπακ θα πάρει τη θέση του Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας, στο σημερινό (10/8, 21/15) παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Ο Μοντόγια θα είναι, τελικά, ο αντικαταστάτης του Εμπακατά (πήρε μεταγραφή στη Γκαζιάντεσπορ) στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής του Άρη, στο σημερινό (10/8, 21/15) παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.
Ακόμα, ο Ζουλ πήρε τη θέση του Ρουπ στα χαφ και ο Κάρλσον του Μενέντες στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.
Ο Τόλης Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Ζουλ και Τζούρασεκ θα αγωνιστούν ως αμυντικοί χαφ, ο Κάρλσον στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Νταρίντα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Μενέντες, Σαμόρα, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.