Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταδρομική επίθεση σε καφετέρια κοντά στη Λεωφ. Αλεξάνδρας

Καταδρομική επίθεση σε καφετέρια κοντά στη Λεωφ. Αλεξάνδρας

Οι άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα - Σε 11 προσαγωγές προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Καταδρομική επίθεση σε καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης άγνωστοι, δείχνοντας ότι δύσκολα θα μπει τέλος στον κύκλο της οπαδικής βίας.

Ειδικότερα, στις 12:00 ομάδα ατόμων χωρίς διακριτικά επιτέθηκε εναντίον καταστήματος που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τσόχα και Κυριακού, πίσω από το γήπεδο των «πρασίνων» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κοντά στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία ενός καταστήματος, προτού διαφύγουν. Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο προχώρησαν σε 11 προσαγωγές, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη κι άλλων εμπλεκομένων.

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έγινε στόχος της επίθεσης των αγνώστων έχει συλληφθεί στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση της επίθεσης των χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, από την οποία έπεσε νεκρός ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής.

Την υπεράσπιση του συγκεκριμένου ατόμου έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρέθηκε την Τετάρτη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, τονίζοντας ότι ο πελάτης του είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το περιστατικό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, όπως υπογράμμισε ο κ. Κούγιας ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες και επισημαίνει ότι δεν έχει καμια εμπλοκή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024