Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και οι σκέψεις του Μαρτίνεθ

Το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού και οι σκέψεις του Μαρτίνεθ

Όλα δείχνουν ότι η τριάδα στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» θα είναι Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, αντιμετωπίζοντας το βράδυ της Πέμπτης τη Γκενκ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το πολύ σημαντικό παιχνίδι και το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα του λιμανιού είναι να γίνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Δεν χωρά αμφιβολία πως οι πειραιώτες θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή καθώς απέναντι τους θα βρεθεί μια από τις καλύτερες βελγικές ομάδες, η οποία μάλιστα έχει δώσει και τέσσερα επίσημα παιχνίδια.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πάρει τις αποφάσεις για τις περισσότερες θέσεις της βασικής εντεκάδας της ομάδας του στον αγώνα της Πέμπτης αλλά θα περιμένει και την σημερινή, τελευταία προπόνηση, πριν οριστικοποιήσει τις επιλογές του.

Ο Μαρτίνεθ θέλει να δει και την κατάσταση του Χουάνγκ στην προπόνηση της Τετάρτης για ν’ αποφασίσει αν τελικά θα χρησιμοποιήσει τον Νοτιοκορεάτη στη βασική εντεκάδα της ομάδας του.

Αυτή τη στιγμή πάντως το πιθανότερο «σενάριο» είναι να μείνει στον πάγκο ο Χουάνγκ, καθώς δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας λόγω των ενοχλήσεων που είχε το προηγούμενο διάστημα.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι η τριάδα στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» θα είναι Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Ζοάο Καρβάλιο.

Σε ότι αφορά τα δύο άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ θα εμπιστευτεί Μασούρα και Φορτούνη ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Φρέιρε στο κέντρο της άμυνας.

Αυτό που γίνεται εύκολα αντιληπτό είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δίνει μεγάλη σημασία στην πίεση που θ’ ασκήσουν στην αντίπαλό τους οι παίκτες του και θέλει να δει από τους «ερυθρόλευκους» να πρεσάρουν ψηλά τη βελγική ομάδα, ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα.

Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση τις τελευταίες μέρες ο Μαρτίνεθ, ζητώντας από τους παίκτες του Ολυμπιακού να πιέσουν πολύ ψηλά τη βελγική ομάδα ειδικά στα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού.

Ο Ισπανός προπονητής έχει επισημάνει στις τελευταίες προπονήσεις στο Ρέντη ότι θέλει να δει την ομάδα του να εκμεταλλεύεται τα ενδεχόμενα λάθη των Βέλγων μετά από πιεστική άμυνα ψηλά και επιμένει πως αυτή η πίεση μπορεί να προσφέρει πολλά στους πειραιώτες.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024