
Πρόεδρος Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Συλλυπητήρια στους γονείς του δολοφονηθέντος, συγγνώμη από την αθλητική φίλη μας ΑΕΚ»
Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ καταδικάζει τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8).
Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μίρκο Μπάρισιτς, καταδίκασε τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της ΑΕΚ.
«Η Ντινάμο καταδικάζει απερίφραστα τα δυσάρεστα γεγονότα που έλαβαν χώρα το χθεσινό βράδυ στην Αθήνα.
Εγώ προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της ομάδας εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια του δολοφονηθέντος νεαρού φιλάθλου. Επίσης, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου και ζητώ συγγνώμη από την αθλητική μας φίλη, την ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά.
«Θέλω να τονίσω ότι η Ντινάμο θα συνεχίσει επίμονα τη συνεργασία με την UEFA, ώστε όχι μόνο να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, αλλά να μην είναι καν ως ιδέα τέτοιου είδους επεισόδια και η συνεργασία με την UEFA μας δίνει το κίνητρο να επιμείνουμε σ’ αυτό».
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά


