Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί πρέπει να ακούμε ένα νοσταλγό της χούντας να μιλάει για καταγάλανα νερά;

Γιατί πρέπει να ακούμε ένα νοσταλγό της χούντας να μιλάει για καταγάλανα νερά;

Αν το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» το τρις εξαμαρτείν γεννά υποψίες για σκοπιμότητα ή απύθμενη προχειρότητα. Σε κάθε περίπτωση ο επιλεχθείς για πρεσβευτής της ομορφιάς των παραλιών στα Σύβοτα που επέλεξε η ΕΡΤ καταντά δυσφήμιση και γεννά θλίψη.

Θέλει ειλικρινά προσπάθεια ώστε ένα ρεπορτάζ για τις ομορφιές μιας περιοχής, με πανέμορφες εικόνες από υπέροχες παραλίες με καταγάλανα νερά να δημιουργήσει τόσο αρνητικά σχόλια και τα social media να πάρουν φωτιά. Και όμως η ΕΡΤ τα κατάφερε.

Αν έχεις τύχη διάβαινε… Από μια γεμάτη κόσμο παραλία στα Σύβοτα επιλέγεται να μιλήσει για τη μαγεία του τόπου νεαρός που φέρει στο στέρνο ένα καθόλου διακριτικό τατουάζ 1967 – 1974 αφιερωμένο προφανώς στη Χούντα, που ο ίδιος προφανέστατα θα αποκαλεί «επταετία» αν βρίσκεται σε κόσμο, «Επανάσταση» σε σύναξη με ομοϊδεάτες.

«Σύβοτα – Μαγευτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, νησάκια με εξωτικό αέρα» γράφει το σούπερ στην οθόνη ακριβώς κάτω από το στήθος με την χαραγμένη ημερομηνία 1967 -1974. Είχαμε τους νοσταλγούς της χουντας να μιλάνε -αν και δεν ισχύει- για τους δρόμους που έγιναν επί χούντας τώρα θα νομίζουν ότι οι συνταγματάρχες έφεραν και στα Σύβοτα κρυστάλλινα νερά. Και προφανώς σε όποιον δεν έφτανε ο εξωτικός αέρας… τον έστελναν για περισσότερο στα ξερονήσια.

Πολλές φορές προς εμπέδωση

Υπερβολή των social που περιμένουν τους πάντες στη γωνία, θα πει κάποιος, κακοήθεια για την κρατική τηλεόραση θα πει άλλος περισσότερο ευαίσθητος, καθώς σε ένα ζωντανό πρόγραμμα είναι αδύνατο να ελέγξεις τα πάντα. Πέρασε από μπροστά το χαρούμενο ζευγάρι είπαν με την χαριτωμένη ντοπιολαλιά τους πόσο ωραία περνούν… τι το κάνετε θέμα;

Αν και δεν είναι ακριβώς έτσι, γιατί αλίμονο αν δεν υπάρχει κανένα κριτήριο στο ποιος μιλάει και τι λέει στην τηλεόραση και δη στο κρατικό κανάλι που οφείλει να έχει ποιοτικά προγράμματα, το γεγονός που αναιρεί πλήρως το επιχείρημά τους είναι ότι τον συγκεκριμένο νεαρό με το σημαδεμένο στέρνο εκπομπές της ΕΡΤ το δείχνουν περίπου ανά ένα μήνα.

Τρία βίντεο από διαφορετικές εκπομπές της ΕΡΤ σε διαφορετικές ημερομηνίες εντοπίζει κανείς με μια πολύ σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο με το στέρνο «1967 – 1974» σε γκρο πλάνο μπροστά από τα κρυστάλλινα νερά στα Σύβοτα.

Δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να το προσέξει και να «κόψει» αυτό το πλάνο;

Ο λόγος στα social

Σε αυτή ακριβώς την παράλειψη εστιάζουν και τα περισσότερα σχόλια των χρηστών των social media.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024