Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 29χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 29χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Ο 29χρονος δέχθηκε τον πυροβολισμό από έναν 22χρονο για μία προσπέραση.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει ο 29χρονος από την περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη που τα ξημερώματα της Πέμπτης (3/8) δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι από έναν 22χρονο για μία προσπέραση.

Ο 29χρονος βρίσκεται εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σε μηχανική καταστολή και η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς η σφαίρα έχει σφηνωθεί στον εγκέφαλό του και στο πρώτο χειρουργείο που υπεβλήθη οι γιατροί δεν κατάφεραν να την αφαιρέσουν.

Ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανέστης Κιούλπαλης, ανακοίνωσε ότι, παρότι η κατάσταση του είναι σοβαρή, δεν έχει επιδεινωθεί περαιτέρω. Η πορεία της υγείας του παρακολουθείται στενά από τους ιατρούς του νοσοκομείου. Οι γιατροί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να αποφασίσουν για χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας από τον εγκέφαλό του. Η τοποθεσία της σφαίρας τοποθετεί τον ασθενή σε κίνδυνο, καθώς η επέμβαση μπορεί να είναι μοιραία.


«Πραγματικά, άνθρωποι χωρίς να έχουν κανέναν σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, για μια προσπέραση, προσπάθησαν να σκοτώσουν έναν συνάνθρωπό τους. Αυτήν τη στιγμή καταζητείται ο βασικός κατηγορούμενος ο οποίος είναι σεσημασμένος δράστης που έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα για πολύ σοβαρά εγκλήματα», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 29χρονου, Αλέξης Κούγιας στο MEGA.

Την ίδια ώρα, η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου δράστη, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου 29χρονου, στο αυτοκίνητο του δράστη επέβαιναν και άλλα άτομα που ενδεχομένως να συμμετείχαν και οι ίδιοι στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Στο αυτοκίνητο δεν επέβαινε μόνο ο δράστης αλλά επέβαιναν περισσότερα πρόσωπα τα οποία επίσης, από τις πληροφορίες που έχουμε, είναι ότι πυροβόλησαν και αυτοί. Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι πραγματικότητα, όμως η εντολή που έχω λάβει είναι να βοηθήσουμε τις αστυνομικές Αρχές να διερευνήσουμε αν υπάρχουν και άλλοι δράστες».

Ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης, μαζί με έναν φίλο του διασκέδαζαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης σε γλέντι στο Τυμπάκι. Οι δυο τους πήγαν με το αυτοκίνητο του πατέρα του 21χρονου, ενώ φέρονται ότι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το χρονικό

Τα ξημερώματα Πέμπτης (3/8) ο 29χρονος οδηγός είχε προσπεράσει με το αυτοκίνητο στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Μοιρών – Τυμπακίου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει αρχικά τα δύο ΙΧ αυτοκίνητα να κινούνται με κατεύθυνση προς Μοίρες. Λίγα μέτρα μετά τη διασταύρωση της Γαλιάς, οι δύο οδηγοί ακινητοποιούν προσωρινά τα οχήματα τους στην άκρη του δρόμου και φαίνεται να ακολουθεί διαπληκτισμός.

Στη συνέχεια ο φερόμενος δράστης κάνει αναστροφή και κινείται προς Τυμπάκι, ενώ και το όχημα του 29χρονου ακολουθεί, πραγματοποιεί προσπέραση και λίγα μέτρα παρακάτω ξανά αναστροφή.

Πλέον κινούμενοι προς αντίθετες κατευθύνσεις, με μικρή και οι δύο ταχύτητα, όταν βρίσκονται παράλληλα στο ίδιος ύψος, ο παθών δέχεται πυροβολισμό, προερχόμενο από το άλλο όχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να εκτραπεί σε χωράφι δεξιά του δρόμου. Τότε ο άλλος οδηγός φέρεται να στρίβει το όχημα στη διασταύρωση προς Γαλιά και να εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024