
Μάικ Πενς: Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταθέσει εναντίον του Τραμπ
Ο πρώην αντιπρόεδρος είναι το κεντρικό πρόσωπο στις τελευταίες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Τραμπ
Ο πρώην αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων Μάικ Πενς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μάρτυρας κατηγορίας εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ εάν εκείνος δικαστεί με την κατηγορία της οργάνωσης εγκληματικής συνωμοσίας προκειμένου να ανατρέψει την ήττα του στις προεδρικές εκλογές του 2020.
Ερωτηθείς την Κυριακή στην εκπομπή «Face the Nation» με τη Μάργκαρετ Μπρέναν του «CBS», εάν εκείνος θα κατέθετε εναντίον του Τραμπ εφόσον η υπόθεση πάει σε δίκη, ο Μάικ Πενς είπε ότι «δεν σχεδιάζει να καταθέσει», χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο.
Τι δήλωσε σχετικά ο Μάικ Πενς
«Οι άνθρωποι μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα υπακούσουμε στο νόμο, θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του νόμου, αν έρθει, και θα πούμε απλώς την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πενς, ο αντίπαλος του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων για το 2024.
Ο Πενς υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο στις τελευταίες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Τραμπ την 1η Αυγούστου, όταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης με το 45σελιδο κατηγορητήριο, υποστηρίζει ότι ο πρώην πρόεδρος προσπάθησε παράνομα να κρατηθεί στην εξουσία μετά την ήττα του στις εκλογές του 2020 από τον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
