Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για την εγκληματική επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο βασικός ύποπτος για την εγκληματική επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού

Εξετάζεται αν οι πυροβολισμοί σε βάρος οδηγού ταξί προέρχονται από άτομα που σχετίζονται με κεντρικό κύκλωμα μαστροπείας.

Το ενδεχόμενο η ένοπλη επίθεση σε βάρος 29χρονου οδηγού ταξί τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη Λεωφόρο Συγγρού, να προέρχεται από άτομα -πιθανόν αλλοδαπούς από το πρώην ανατολικό μπλοκ- που έχουν συσχετισθεί και με το κύκλωμα σωματεμπορίας που εξάρθρωσε στις αρχές Ιουλίου η ΕΛ.ΑΣ ερευνούν με ιδιαίτερη προσοχή οι αστυνομικοί.

Με πιθανό το σενάριο ο άτυχος 29χρονος οδηγός ταξί να είχε δεχθεί τα πυρά από λάθος του δράστη ο οποίος τον συνέδεσε εσφαλμένα με επεισόδιο που είχε προκληθεί λίγο νωρίτερα σε γειτονικό νυκτερινό κέντρο.

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένες πληροφορίες δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, πυροβόλησαν τον οδηγό ταξί με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στα πόδια. Το θύμα βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο – κλαμπ και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Όπως φέρεται περίμενε έναν πελάτη να εξέλθει από το εν λόγω μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός ύποπτος της ένοπλης επίθεσης (είχε ίσως κι άγνωστο συνεργό) βρισκόταν λίγο νωρίτερα στο ίδιο νυκτερινό κέντρο όπου προκάλεσε –πιθανόν σε κατάσταση μέθης- επεισόδιο με υπαλλήλους του μαγαζιού που του ζήτησαν να απομακρυνθεί.

Σχέση με κύκλωμα μαστροπών

Το εν λόγω άτομο εμφανιζόταν, σύμφωνα με αναφορές που είχαν τεθεί υπόψιν αστυνομικών, να συνεργάζεται με το κύκλωμα των 22 μαστροπών με 20 οίκους ανοχής που έγιναν στόχος της πρόσφατης σημαντικής επιχείρησης «Αμαρυλλίς» της Διεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής. Χωρίς όμως να έχει κατηγορηθεί στην εν λόγω δικογραφία.

Όταν λοιπόν ο ύποπτος αλλοδαπός έφυγε από το μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού επέστρεψε – σύμφωνα με το βασικό σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ- με μία μηχανή από την οποία είχε αφαιρέσει την πινακίδα και πυροβόλησε τον 29χρονο ίσως γιατί πίστευε λανθασμένα ότι σχετιζόταν με ανθρώπους του νυκτερινού κέντρου που λίγο νωρίτερα τον είχαν εκδιώξει.

Όμως η ΕΛ.ΑΣ ερευνά κι άλλα ενδεχόμενα . Με την εξιχνίαση της εγκληματικής επίθεσης να αναμένεται τα επόμενα 24ωρα.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024