Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πιο απαιτητικό εστιατόριο του κόσμου - Πρέπει να ψαρέψεις το ψάρι που θα φας

Το πιο απαιτητικό εστιατόριο του κόσμου – Πρέπει να ψαρέψεις το ψάρι που θα φας

Μάλιστα, οι τιμές στο συγκεκριμένο εστιατόριο ποικίλλουν ανάλογα με το είδος του ψαριού που έχετε αλιεύσει, από αστακό δηλαδή μέχρι καλκάνι

Υπάρχουν πάρα πολλά περίεργα και ιδιόρρυθμα εστιατόρια ανά τον κόσμο. Έχουμε δει τα πάντα, από εστιατόρια που κόβουν το κρέας μπροστά στα μάτια των θαμώνων λίγα δευτερόλεπτα πριν το σερβίρουν, μέχρι εστιατόρια που μαγειρεύουν το φαγητό πάνω στο τραπέζι.

Ωστόσο, ένα εστιατόριο στην Ιαπωνία αποφάσισε να το τερματίσει και… δίκαια να θεωρείται ένα από τα πιο απαιτητικά εστιατόρια του κόσμου.

Το πιο απαιτητικό εστιατόριο του κόσμου

Συγκεκριμένα, πριν επιλέξει να φάει κάποιος ψάρι… πρέπει να το ψαρέψει μόνο του, μέσα από μια τεράστια δεξαμενή. Εφόσον το πιάσουν, τότε το δίνουν στον σεφ κι εκείνος με τη σειρά του το μαγειρεύει.

Αρκετοί TikTokers έχουν καταγράψει πλάνα από τα εξαιρετικά καινοτόμα εστιατόρια στην Ιαπωνία – με πολλούς στα σχόλια να μοιράζονται τις ανησυχίες τους για το όλο concept.

@hangrybynature Who do you wanna go fishing with in Japan? #osaka #japan #placestovisit #japantravel ♬ Onepiece – Overtaken – Main Theme – Geek Music

Ένα viral βίντεο από την Αυστραλή ταξιδιωτική blogger Tina Pik κατέγραψε το ταξίδι της στο υποκατάστημα της Οσάκα του Fishing Restaurant Zauo.

Σε αυτό, δείχνει πώς το προσωπικό χτυπά ένα τύμπανο όταν οι πελάτες πιάνουν με επιτυχία ένα ψάρι και πώς οι σεφ ετοιμάζουν στο τέλος γευστικά πιάτα.

Σωρεία αντιδράσεων

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 17 εκατομμύρια προβολές, αλλά οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες. Όπως φάνηκε, οι ακόλουθοι της TikToker δεν χάρηκαν και πολλοί με το θέαμα.

Ένας χρήστης είπε: «Προσπαθήστε να το φανταστείτε από την οπτική γωνία του ψαριού» με μια άλλη κοπέλα να σημειώνει: «Το πρόβλημά μου είναι ότι θα λυπάμαι για το ψάρι που έπιασα, θα το βάλω πίσω και θα πάω σπίτι πεινασμένος».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024