Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόσα θα πάρει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για έναν χρόνο από τους Μπακς

Τόσα θα πάρει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για έναν χρόνο από τους Μπακς

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπέγραψε συμβόλαιο με τους Μπακς, με την ετήσια αμοιβή του να είναι κοντά στα χρήματα που παίρνει ένας πρωτοκλασάτος παίκτης στηνEuroleague.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πρόσφατα βγήκε από τη λίστα των free agent του NBA καθώς κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους Μιλγουόκι Μπακς στους οποίους αγωνίζεται τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο αδερφός του Γιάννη είχε πάντα συμπληρωματικό ρόλο στο ροτέισον των Μπακς αγωνιζόμενος κατά κύριο λόγο στον garbage time για 8.3 λεπτά κατά μέσο όρο στις 162 συμμετοχές του, προσφέροντας 2.7 πόντους και 1.8 ριμπάουντ.

Ωστόσο το συμβόλαιο του που είναι μάλιστα εγγυημένο, προβλέπει τις τυπικές μίνιμουμ αποδοχές για έναν βετεράνο παίκτη. Σύμφωνα μάλιστα με τη διαβάθμιση των αμοιβών των NBAer με βάση την προϋπηρεσία τους στη Λίγκα, η προβλεπόμενη αμοιβή για τον Αντετοκούνμπο που έχει 5 σεζόν στο ΝΒΑ είναι 1.99 εκατ. δολάρια ή αλλιώς 1.82 εκατ. ευρώ.

Ποσό που αντιστοιχεί σε έναν υψηλά αμειβόμενο παίκτη σε επίπεδο Euroleague, κάτι που καταδεικνύει για άλλη μια φορά την διαφορά επιπέδου των δύο Λιγκών στο οικονομικό κομμάτι.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024