Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός με κοτομπουκιές και το όπλο στο έδαφος φρουρεί στόχο υψηλού κινδύνου - Βίντεο ντοκουμέντο

Αστυνομικός με κοτομπουκιές και το όπλο στο έδαφος φρουρεί στόχο υψηλού κινδύνου – Βίντεο ντοκουμέντο

Ο αστυνομικός δείχνει να έχει στήσει «πάρτι» εν ώρα υπηρεσίας.

Βίντεο ντοκουμέντο που εκθέτει την ΕΛ.ΑΣ, δείχνοντας αστυνομικό να επιδεικνύει επικίνδυνη επιπολαιότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων του παρά το γεγονός ότι είναι επιφορτισμένος με τη φρούρηση στόχου υψηλού κινδύνου στην Αθήνα φέρνει στο φως το MEGA.

Στο βίντεο που παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλης Λαμπρόπουλος, διακρίνεται ο αστυνομικός να τρώει, και -αυτό είναι το επικίνδυνο- να έχει αφήσει στο έδαφος το υπηρεσιακό όπλο του.

Μάλιστα ο αστυνομικός δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί το ατόπημα καθώς ανήρτησε και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό που είναι γυρισμένο μέσα στο κουβούκλιο εν ώρα υπηρεσίας, φαίνεται να έχει αφήσει στην άκρη το υπηρεσιακό του όπλο και να τρώει κοτομπουκιές, τις οποίες και φωτογραφίζει. Το βίντεο συνοδεύεται δε από τους ήχους μουσικής παραπέμποντας σε βίντεο κλιπ.

Και ο αστυνομικός δεν αρκείται σε αυτά. Επιβαρύνοντας επιπλέον τη θέση του κρίνει καλό να βιντεοσκοπήσει και τον χώρο έξω από το κουβούκλιο, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά το σημείο που βρίσκεται.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ρίχνοντας κάποιος μια πιο προσεκτική ματιά, διακρίνεται στο βάθος του φυλακίου ο Πύργος των Αθηνών και αριστερά η οδός Σούτσου, οπότε κάποιος διαπιστώνει ότι ο εν λόγω αστυνομικός φυλάει ένα από τα πιο ασφαλή και πιο αυστηρά φυλασσόμενα μέρη στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο βίντεο γεννάει εύλογα ερωτήματα για τους ελέγχους που ασκούνται στο κατά πόσο οι αστυνομικοί που φρουρούν στόχους υψηλού κινδύνου κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αλλά και για την ενίοτε επικίνδυνη δραστηριότητα στα social media αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024