
Αναστάτωση στην Πάτρα – Ανήλικες παρασύρθηκαν στα βαθιά με το στρώμα
Άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, φωνάζοντας και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης.
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλία του Ακταίου στο Ρίο στην Πάτρα, όταν το μπάνιο και οι στιγμές ανεμελιάς για δύο ανήλικα κορίτσια παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία, καθώς το φουσκωτό στρώμα στο οποίο βρίσκονταν παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα και βρέθηκε στα βαθιά.
Τα πάντα συνέβησαν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλία Δημορηγόπουλου όταν τα δύο κορίτσια, με καταγωγή από τη Ρουμανία, ηλικίας 16 και 17 ετών που έκαναν μπάνιο παρασύρθηκαν από τα ρεύματα με το στρώμα τους.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα τα κορίτσια δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την ακτή με αποτέλεσμα να αρχίσουν να καλούν σε βοήθεια, φωνάζοντας και να στηθεί μία μεγάλη επιχείρηση διάσωσης.
Πώς τελείωσε η περιπέτεια των ανήλικων κοριτσιών
Άμεσα κινητοποιήθηκε το Λιμενικό καθώς και δύο φέρρυ μποτ του πορθμείου και ιδιώτες πολίτες, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβουν καθώς τα δύο κορίτσια τελικά περισυνέλλεξε ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης της περιοχής με το φουσκωτό του.
Ο ιδιοκτήτης μετέφερε τα δύο ανήλικα κορίτσια στην ακτή και έτσι είχε αίσιο τέλος η περιπέτειά τους.
Βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης
- Νυρεμβέργη: Ενας νεκρός και 17 στο νοσοκομείο από διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο
- Βιρτζίνια: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε την προσφυγή για τον ανασχεδιασμό του εκλογικού χάρτη
- Ουκρανία: Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για πλήγμα εναντίον οχήματός του στη Χερσώνα
- Μεξικό: Οι εκπαιδευτικοί απειλούν με ογκώδη διαδήλωση την ημέρα έναρξης του Μουντιάλ
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας




