Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
3 gadgets για την κουζίνα και το σπίτι που σίγουρα θα λατρέψεις

3 gadgets για την κουζίνα και το σπίτι που σίγουρα θα λατρέψεις

Και για να κάνεις τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη

Από έξυπνα συστήματα ασφαλείας μέχρι σφουγγαρίστρες που αυτοκαθαρίζουν το σπίτι σας και φώτα που συγχρονίζονται με τη μουσική, αυτές οι εύχρηστες συσκευές κατά κάποιο τρόπο κάνουν την καθημερινότητά σας λίγο πιο εύκολη (και ;ίσως πιο ευχάριστη).

Εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν μερικά απλά εργαλεία κουζίνας και συσκευές σπιτιού όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά σε πολλές περιπτώσεις θα εξοικονομήσετε και χρήματα.

Αν φτιάχνετε το δικό σας smart home και ψάχνετε τα κορυφαία gadget που πρέπει να έχετε σίγουρα υπάρχουν ορισμένα βασικά που δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι σας.

Σκούπα ρομπότ

Οτι ακριβώς λέει το όνομα του…  Σας προσφέρει την λύση που ψάχνατε και φαινόταν άπιαστο όνειρο. Σκουπίζει και σφουγγαρίζει μόνη της.

Μια σκούπα ρομπότ θα καθαρίσει επαρκώς το σπίτι ή τον χώρο σας, είτε είστε εκεί είτε όχι. Οι τεχνολογίες που διαθέτει σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύουν και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικό.

Μπορεί να καθαρίσει κάτω από κρεβάτια, ντουλάπια αλλά και καναπέδες, απομακρύνοντας όλους τους λεκέδες και τη σκόνη που κρύβεται σε αυτά.

Δικιά μας αγαπημένη επιλογή η σκούπα robot της Xiaomi Mi Mop 2 Lite. Διαθέτει σύστημα πλοήγησης και υπερευρυγώνιο φακό, τα οποία βοηθούν στην αποτύπωση της διάταξης του σπιτιού σου και του περιβάλλοντος και μάλιστα με μεγάλη ακρίβεια.

Κατεβάστε την εφαρμογή και προγραμματίστε την από το γραφείο σας. Οταν θα επιστρέψετε θα είναι όλα πεντακάθαρα.

Αγοράστε την

Φριτέζα αέρος

Κάντε την υγιεινή διατροφή τρόπο ζωής. Πώς; Με μια φριτέζα αέρος που χρησιμοποιεί καυτό αέρα για να μαγειρέψει τα φαγητά, αντί να το τηγανίσει σε λάδι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τηγανητές πατάτες και άλλα αγαπημένα φαγητά με λιγότερο λίπος και θερμίδες.  Ζεσταίνεται γρήγορα και μπορεί να είναι έτοιμη για χρήση σε λίγα λεπτά.

Ο χρόνος μαγειρέματος είναι επίσης συνήθως μικρότερος από τον παραδοσιακό φούρνο, κάνοντας το μαγείρεμα γρήγορο και ευκολότερο.

Εμείς σας προτείνουμε τη Φριτέζα Αέρος Rohnson R-2834 με αποσπώμενο κάδο.

Μέσω της εφαρμογής Rohnson Link έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη διαδικασία ψησίματος του φαγητού από τον καναπέ σας, χωρίς να βρίσκεστε συνέχεια πάνω από την συσκευή.

Η εφαρμογή διαθέτει λειτουργία SHAKE, για να σας υπενθυμίσει πότε πρέπει να ανακατέψετε το φαγητό, γλιτώνοντάς σας από το άγχος ότι μπορεί να καεί. Συνδεθείτε μέσω της εφαρμογής με το ψηφιακό βιβλίο για συνταγές για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα γεύματα.

Αγοράστε την

Ηχείο bluetooth

Τα φορητά ηχεία bluetooth είναι μια πολύ βολική λύση για να ακούτε μουσική εκεί που δεν φτάνουν τα καλώδια. Είναι μια καλή λύση για μουσική σε δωμάτια του σπιτιού, όπου δεν υπάρχει ηχοσύστημα ή ασύρματο Wi-Fi ηχείο και θέλετε να ακούσετε μουσική κατευθείαν από το κινητό σας τηλέφωνο ή tablet. Τα περισσότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ανοιχτούς χώρους, π.χ. σε ένα barbeque, στην παραλία, σε μία εκδρομή.

Εμείς έχουμε δοκιμάσει το ηχείο Bluetooth InnovaGoods Sunker που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φακός και ραδιόφωνο.

Μπορεί να φορτιστεί με φόρτιση USB ή ηλιακή φόρτιση (ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ), τοποθετώντας το κατά τη διάρκεια της ημέρας κάτω από το φως του ήλιου (φιλικό προς το περιβάλλον).

Αγοράστε το

Φυσικά και υπάρχουν πολλά περισσότερα gadget για το σπίτι ή την κουζίνα σας. Ολα θα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία και σε συμφέρουσες τιμές στο SHOPFLIX.gr. Διαλέξτε όποια θέλετε αφού μπορείτε τώρα να επωφεληθείτε ακόμα και έως -80% χάρη στις καλοκαιρινές εκπτώσεις της πλατφόρμας.

Επιπλέον με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024