Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνη: Το «τελευταίο αντίο» στην 38χρονη που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της

Κατερίνη: Το «τελευταίο αντίο» στην 38χρονη που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, ενώ η  ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του Αρωνά.

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η κηδεία της 38χρονης, που βρήκε φρικτό θάνατο όταν το όχημα της πήρε φωτιά στην Κατερίνη. Γνωστοί, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη γυναίκα με κανέναν να μην μπορεί να πιστέψει πόσο άδικα έφυγε για τη ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, ενώ η  ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του Αρωνά, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν τα τρία παιδιά της γυναίκας, τα οποία δεν θα μπορέσουν να ξαναδούν την αγαπημένη τους μητέρα.

Βρήκε φρικτό θάνατο

H 38χρονη μητέρα τριών παιδιών πέθανε με τραγικό τρόπο το περασμένο Σάββατο όταν ενώ κινούνταν επί της οδού Φαρμάκη έπιασε φωτιά το αυτοκίνητό της. Σύμφωνα με τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 38χρονης που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η αιτία θανάτου άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτιά που προκλήθηκε στο όχημα. Το πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρει ότι η γυναίκα πρόλαβε και εισέπνευσε τοξικούς καπνούς και δεν αποκλείεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της και να μην μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει πόρισμα για το τι συνέβη στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν μοντέλο του 1994 και είχε γίνει αλλαγή στο καύσιμό του. Πάντως, ειδικοί χαρακτηρίζουν «πρωτοφανή» την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Όπως είπε ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Σπύρος Βαρσάμης, μιλώντας στο ΑΝΤ1, ήταν «ένα πρωτοφανές συμβάν αντίστοιχο του οποίου δεν υπάρχει στην καταγεγραμμένη βιβλιογραφία».

«Το πιθανότερο σενάριο παραπέμπει σε βραχυκύκλωμα, που οδήγησε σε έναρξη πυρκαγιάς στον χώρο του κινητήρα, αλλά και κοντά στον χώρο της καμπίνας. Ίσως οι καπνοί, με τη βοήθεια του κλιματισμού, που πιθανότατα ήταν σε λειτουργία, οδήγησαν την οδηγό να χάσει μερικώς τις αισθήσεις και αυτό σιγά, σιγά εξελίχθηκε. Όταν τελικά άνοιξε και η πόρτα του οχήματος, η είσοδος του οξυγόνου οδήγησε στην ανάφλεξη, που αναφέρουν οι μάρτυρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρσάμης.

Μηχανικοί εξηγούν πως οι υψηλές θερμοκρασίες παίζουν ρόλο, ωστόσο δεν είναι η μοναδική αιτία για την πρόκληση πυρκαγιάς σε ένα όχημα. «Ο χώρος του κινητήρα θα πρέπει να είναι επιμελημένος και να έχει επιτηρηθεί από κάποιον ειδικό. Διάφορα σωληνάκια μπορούν να προκαλέσουν τη φωτιά» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Χατζηιωαννίδης, μηχανικός στο επάγγελμα.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024