Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Πορόζο (vids, pic)
Στην Ελλάδα προσγειώθηκε ο διεθνής στόπερ από το Εκουαδόρ, Τζάκσον Πορόζο, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τζάκσον Πορόζο, ο οποίος έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» το πρωί της Τετάρτης (2/8) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο 22χρονος άσος αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα ζητούμενα ενός φιλικού τεστ με νόημα και η αποκάλυψη του πρώτου αντιπάλου
Ο Πορόζο ξεκίνησε την καριέρα του στο Εκουαδόρ και τη Μάντα. Από εκεί, σε ηλικία μόλις 19 ετών τον «τσίμπησε» η Σάντος το 2019. Η Μποαβίστα τον αγόρασε ενάμιση χρόνο μετά για 500.000 € και στην Πορτογαλία χρειάστηκε δύο χρόνια για να δείξει την αξία του. Περυσι το καλοκαίρι η Τρουά επένδυσε 3,5 εκατ. για την αγορά του, με τον ίδιο να κάνει 23 συμμε5οχές φέτος, με 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442