Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαρινάκης τους έβγαλε στη… σέντρα και ο Μπαλτάκος απέσυρε τη διάταξη-ντροπή!

Ο Μαρινάκης τους έβγαλε στη… σέντρα και ο Μπαλτάκος απέσυρε τη διάταξη-ντροπή!

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της απάντησε στην επιστολή του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη, γνωστοποιώντας ότι η προτεινόμενη τροποποίηση αποσύρθηκε από τον Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Επιστολή – «βόμβα», με την οποία κατηγορεί τον Τάκη Μπαλτάκο για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων, τονίζοντας ότι ενεργεί αυθαίρετα και χωρίς την έγκριση της εκτελεστικής επιτροπής, απέστειλε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού κατηγόρησε επίσης τον Τάκη Μπαλτάκο ότι προσπαθεί να εξαιρέσει από το πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού μια σειρά από πρόσωπα υπό την δικαιολογία ότι αυτοί αποτελούν εργαζόμενους ομάδων, ενώσεων ή ακόμα και της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο μάλιστα για «πρακτικές άλλων εποχών από τον Τακη Μπαλτάκο».

Μια επιστολή που έβγαλε στη φόρα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Ομοσπονδία, με την ΕΠΟ λίγο αργότερα να απαντάει στην επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη εκδίδοντας ανακοίνωση, στην οποία γνωστοποιεί ότι η προτεινόμενη τροποποίηση αποσύρθηκε από τον Τακη Μπαλτάκο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της ΕΕΠ.

Αναλυτικά:

«Σε σχέση με τα αναφερόμενα στην επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για «την επιχειρούμενη παρέμβαση στον Κώδικα Δεοντολογίας (αρ. 2 παρ. 2), που επιχειρεί να εξαιρέσει από το πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού μια σειρά από πρόσωπα υπό την δικαιολογία ότι αυτοί αποτελούν «εργαζόμενους» ομάδων, ενώσεων ή της ΕΠΟ», γνωστοποιείται ότι η προτεινόμενη τροποποίηση αποσύρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024