Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
My Style Rocks: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

My Style Rocks: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ποια είναι η αντικαταστάτριά της;

Τo My Style Rocks θα επιστρέψει τη νέα σεζόν ανανεωμένο και με νέα πρόσωπα στην κριτική επιτροπή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που θα παρουσιάζει το Shopping Star μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, δεν θα βρίσκεται στο ριάλιτι μόδας και όλοι αναρωτιούνται ποιο πρόσωπο θα κάτσει στην καρέκλα της.

Σύμφωνα με τη RealLife, η επικρατέστερη είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και σύντομα θα πέσουν και οι υπογραφές.

Από τον ΣΚΑΪ στο… STAR

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και μετακομίζει στο Star και το Shopping Star, αντικαθιστώντας τη Βίκυ Καγιά.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το κανάλι υπενθυμίζει πως η πρώτη φορά που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, ήταν μέσω του Star.

Ανακοινώνεται πως «θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας! Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα».

«Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική – και όχι μόνο – έμπνευση, θα  δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση», επισημαίνεται.

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή που παίρνει τη θέση της;

Η Σοφία Χατζηπαντελή, κόρη Ελληνοκυπρίου και Βρετανίδας, έχει γίνει διάσημη ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι». Η ίδια είχε πει στο παρελθόν πως έχει δεχτεί απειλές ακόμα και για τη ζωή της εξαιτίας της εμφάνισής της.

Στην πορεία της ζωής της κατάφερε να γίνει σύμβολο της διαφορετικότητας. Το 2018 μίλησε στο BBC για το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, το #unibrowmovement.

«Μέσω του κινήματος αλλάζουμε τον τρόπο που όλοι έχουν στο μυαλό τους την ομορφιά. Είναι τελείως υποκειμενική και ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το συγκεκριμένο όρο. Βάφω τα φρύδια μου μαύρα, δεν είναι το μαύρο το φυσικό τους χρώμα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει αλλά σίγουρα εγώ το προτιμώ και έχω δικαίωμα να το κάνω», δήλωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο βρετανικό δίκτυο.

«Έχω δικαίωμα να περπατώ στο δρόμο και να νιώθω αυτοπεποίθηση. Αγαπώ τον εαυτό μου». Μηνύματα ενδυνάμωσης και self love συνεχίζει να στέλνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024