Κοζάνη: 59χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο – Αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας εκρηκτικά
Ο άνδρας εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος.
Ιδιαίτερα φρικτός ήταν ο τρόπος που επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 59χρονος άνδρας στην Κοζάνη, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.
Ο 59χρονος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης μέσα σε μία λίμνη αίματος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, σε αποθήκη/κλιμακοστάσιο της οικοδομής, στην οδό Γεροστάθη κοντά στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Σύμφωνα με περίοικους ακούστηκαν κλάματα και φωνές και στη συνέχεια, με τη συνδρομή Πυροσβεστικής, ανοίχτηκε η πόρτα του υπόγειου στη συγκεκριμένη οικοδομή. Εκεί βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση ο 59χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Στο νοσοκομείο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 59χρονος υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε.
Η Ασφάλεια Κοζάνης βρέθηκε στον χώρο, ερεύνησε τον χώρο στην οδό Γεροστάθη για να διαπιστώσει εάν πρόκειται για αυτοτραυματισμό ή όχι και το πόρισμά τους σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο άτυχος 59χρονος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του να προκαλεί σοκ.
Αυτοτραυματίστηκε με έκρηξη
Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο 59χρονος επέλεξε να χρησιμοποίησε εκρηκτική ύλη (δυναμίτη ή κροτίδα) τον οποίο άναψε και αυτοτραυματίστηκε με έκρηξη, για να καταλήξει στη συνέχεια στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.
Οι άντρες της Ασφάλειας, βλέποντας την κατάσταση στην οποία ήταν ο 59χρονος φέρεται να απόρησαν από το γεγονός δεν εντοπίστηκε κάποιο όπλο στο χώρο, ωστόσο ερευνώντας εξονυχιστικά το χώρο, φαίνεται πως βρήκαν υπολείμματα δυναμίτιδας, αγνώστου (προς το παρόν) ποσότητας και μεγέθους.
Επίσης, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο άτυχος άντρας άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα.
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Μπρέντα Φρίκερ: Η «κυρία με τα περιστέρια» απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών
- Φωτιά στις Κολιρέικες Παράγκες στον Πύργο – Μήνυμα από το 112
- ΙΝΑΤ: Μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα της κυβέρνησης για τα F-35
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442