Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκσυγχρονίζονται τα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας

Εκσυγχρονίζονται τα Διοικητικά Δικαστήρια της Αθήνας

Σε εξέλιξη το Κτιριολογικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Κτιριολογικό Πρόγραμμα του υπουργείου Δικαιοσύνης με σκοπό τη δημιουργία, την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμού των κτιριακών υποδομών.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη στις 27/7/2023 Σύμβαση μεταξύ της αναθέτουσας αρχής «ΚΤΥΠ ΑΕ» και της αναδόχου εταιρείας, με σκοπό την υλοποίηση του έργου «Αναβάθμιση του κτιριακού συγκροτήματος των Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του συγκεκριμένου έργου ανέρχεται στα 2.285.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται εξ’ ολοκλήρου από χρηματοδότηση του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στο πλαίσιο του γενικότερου έργου κατασκευής, ανακαίνισης και αναβάθμισης των Δικαστικών Μεγάρων. Σύμφωνα με τη σύμβαση, το έργο πρόκειται να υλοποιηθεί και να παραδοθεί έως το τέλος του 2024.

Στο έργο περιλαμβάνονται ενδεικτικά:

Η δημιουργία κατάλληλης υποδομής στα ακροατήρια του κτιριακού συγκροτήματος (Διοικητικό Πρωτοδικείο και Διοικητικό Εφετείο) για την εγκατάσταση εξοπλισμού για τη διενέργεια δικών εξ αποστάσεως, τηλεσυσκέψεων και τηλεσυνεδριάσεων.

Η αντικατάσταση των υπαρχόντων φωτιστικών με νέα φωτιστικά, με λαμπτήρες τύπου LED, στα γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και στα υπόγεια, με σκοπό τη βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος του κτιρίου.

Η βελτίωση των προσβάσεων και των υποδομών με κατάλληλες επεμβάσεις, έτσι ώστε τα κτίρια να είναι προσβάσιμα και «φιλικά» για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Ο έλεγχος και η επισκευή, ή η αντικατάσταση θυρών Πυρασφάλειας, καθώς και η διερεύνηση των υπαρχουσών υποδομών του κτιριακού συγκροτήματος σε θέματα σχετικά με την πυρασφάλεια και την αποτροπή τυχόν τρομοκρατικών ενεργειών.

Η αναβάθμιση του χώρου που στεγάζεται το σύστημα αδιάλειπτης παροχής ρεύματος και η δημιουργία κατάλληλης υποδομής κλιματισμού του χώρου.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024