
Εύβοια: Χαμός σε πανηγύρι – Τον χαράκωσε στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Χαμός προκλήθηκε σε πανηγύρι στην Εύβοια, όταν άνδρας επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι σε άλλο παρευρισκόμενο μπροστά στα έντρομα μάτια του κόσμου.
Ο καυγάς που σύντομα μετατράπηκε σε αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην κεντρική πλατεία των Πολιτικών Ευβοίας.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει η γνωστή η αιτία πίσω από την επίθεση, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το evima, τα αίματα «άναψαν» όταν μία κοπέλα σηκώθηκε να χορέψει στο πανηγύρι, στο οποίο τραγουδούσε ο Δημήτρης Αϊβαλιώτης.
Στη συνέχεια ο καυγάς πήρε ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς ο ένας φέρεται να επιτέθηκε στον άλλον με ένα σπασμένο γυάλινο μπουκάλι και τον τραυμάτισε στο πρόσωπο.
Τον άνδρα που τραυματίστηκε από την επίθεση μετέφερε στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στην αστυνομία.
- Χανταϊός: Στις ΗΠΑ 41 άτομα θα παρακολουθούνται τις επόμενες εβδομάδες από τα CDC, μήπως εμφανίσουν συμπτώματα
- Επαναλειτουργεί από την Παρασκευή η στάση του Τραμ «Ζάππειο» σε νέα θέση στη Βασιλίσσης Όλγας
- Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν 1,8 δισ. δολάρια επιπλέον στον ΟΗΕ για ανθρωπιστική βοήθεια το 2026
- Eurovision 2026: Από «40 κύματα» πέρασε η έναρξη του Β’ ημιτελικού
- Live: Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Γεωργιάδης είναι ένας ψεύτης και συκοφάντης, ο διαγωνισμός για το ακίνητο έγινε επί κυβέρνησης Καραμανλή



