Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγκίστρι: Η νεκροψία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 20χρονης Δέσποινας - Απαρηγόρητοι οι γονείς της

Αγκίστρι: Η νεκροψία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 20χρονης Δέσποινας – Απαρηγόρητοι οι γονείς της

Η νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα με ηλεκτρικό ποδήλατό και κατέληξε.

Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου, της 20χρονης Δέσποινας η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το Αγκίστρι της Αίγινας, όπου έκανε διακοπές.

Η άτυχη κοπέλα, που πήγε για πρώτη φορά φέτος διακοπές με τις φίλες της, τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το ηλεκτρικό ποδήλατό της προσέκρουσε σε βράχο. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Λιμεναρίων – Απονήσου.

Τα τρία κορίτσια νοίκιασαν ηλεκτρικά ποδήλατα και έκαναν βόλτα προς την Απόνησο. Ξαφνικά, η 20χρονη, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε βράχο και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε αρχικά στο περιφερειακό ιατρείο Μεγαλοχωρίου Αγκιστρίου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, στο νοσοκομείο Αττικόν, οπού και «κατέληξε», σκορπώντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αγριάς στον Βόλο.

«Με πλωτό του λιμενικού μεταφέρθηκε στον Πειραιά. Εκεί περίμενε μονάδα του ΕΚΑΒ. Αμέσως την πήγαν στο Αττικόν νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά της και δεν κατάφερε να επιζήσει το κορίτσι», είπε στο MEGA ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το ηλεκτρικό ποδήλατο, ενώ ορίστηκε και δικαστικός πραγματογνώμων για το δυστύχημα.

«Δεν ξέρω αν αντέχω να τα μάθω όλα»

«Είχαν νοικιάσει ηλεκτρικά ποδήλατα και έχασε τον έλεγχο, χτύπησε στο κεφάλι σε έναν βράχο, χτύπησε άσχημα. Τη μετέφεραν εσπευσμένα γιατί χειροτέρεψε η κατάστασή της. Και μετά από λίγες ώρες ‘έφυγε’», δήλωσε συντετριμμένος ο αδερφός της.

«Ήταν δευτεροετής φοιτήτρια του Παιδαγωγικού στον Βόλο και έμενε μαζί μας. Ήταν η δεύτερη μέρα διακοπών για το κορίτσι και έγινε αυτό. Το κορίτσι μου είχε πάει και άλλα καλοκαίρια σε νησί αλλά ως εργαζόμενη. Ήταν οι πρώτες της διακοπές σε νησί», είπε η μητέρα της.

«Δεν ξέρω αν αντέχω να τα μάθω όλα. Εγώ αυτήν τη στιγμή στέκομαι στο γεγονός του θανάτου του παιδιού», είπε ακόμα η μητέρα του παιδιού που δεν μπορεί το τραγικό περιστατικό που συνέβη.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024