Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιέσεις στον «στρατιώτη» Χαρδαλιά από Μαξίμου να κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής - Ξέμειναν από υποψηφιότητες

Πιέσεις στον «στρατιώτη» Χαρδαλιά από Μαξίμου να κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής – Ξέμειναν από υποψηφιότητες

Την πόρτα του Μαξίμου ξαναπέρασε ο Νίκος Χαρδιαλιάς στον οποίο αυξάνονται οι πιέσεις για να κατέβει στην Περιφέρεια Αττικής.

Σε δύσκολη -πολύ περισσότερο από όσο ανέμενε- άσκηση εξελίσσεται για το Μαξίμου η εύρεση «αντικατάστατη» του Γιώργου Πατούλη για την δύσκολη και κομβικής σημασίας Περιφέρεια Αττικής.

Οι πληροφορίες θέλουν οι όχι λίγες κρούσεις σε έμπειρους αυτοδιοικητικούς προσκείμενους στην ΝΔ να καταλήγουν σε αδιέξοδο, με τελευταίο να κλείνει την πόρτα στο Μαξίμου τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ενδεικτικό της δυσκολίας τους εγχειρήματος και του υψηλού ρίσκου δεδομένης της απήχησης Πατούλη, ο οποίος εξακολουθεί να απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της παράταξης του.

Μπροστά στο αδιέξοδο επιστρατεύουν τον Νίκο Χαρδαλιά, το όνομα του οποίου ήταν από τα πρώτα που έπεσαν στο τραπέζι, με τον ίδιο όμως να φέρεται να μην αποτελεί πρώτη επιλογή του και να δηλώνει την προτίμησή του να μείνει στο υπουργείο.

Εσπευσμένα στο Μαξίμου

Ωστόσο, δηλώνοντας «στρατιώτης της παράταξης» και μετά την επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όλα δείχνουν ότι θα αποδεχθεί την πρόταση, έστω και με βαριά καρδιά, και θα δώσει την δύσκολη μάχη στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε εσπευσμένα από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε νέα συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται, σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο, Δευτέρα, ενώ το ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά θα γίνει την Τρίτη, μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από Κύπρο και Λέσβο.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024