Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά σε δασική έκταση στη Χίο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Φωτιά σε δασική έκταση στη Χίο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μήνυμα εκκένωσης εστάλη από το 112 στους κατοίκους δύο περιοχών της Χίου εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο νησί αργά το βράδυ της Κυριακής.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χίο, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή της Κατάβασης λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (φωτογραφία, επάνω, από alithia.gr).

«Απομακρυνθείτε»

Πριν λίγο, εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους των περιοχών Διευχά και Κατάβαση προκειμένου ν’ απομακρυνθούν προς Βολισσό.

Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Διευχά και Κατάβαση απομακρυνθείτε προς Βολισσό. Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Η πυρκαγιά έχει πλέον πολλά μέτωπα και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δίνουν μάχη για να προστατέψουν το δάσος στο Γιαννάκι. Ευτυχώς, η ένταση των ανέμων, τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα, δεν είναι ισχυρή.

Από τροχαίο

Η φωτιά, σύμφωνα με το astraparis.gr, προκλήθηκε από τροχαίο (φωτογραφία, κάτω) που σημειώθηκε στη διασταύρωση της Κατάβασης όταν συγκρούστηκαν δύο οχήματα και το ένα τυλίχτηκε στις φλόγες, οι οποίες επεκτάθηκαν στη γύρω περιοχή.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 15 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 26 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 20 εθελοντές, δύο οχήματα ΟΤΑ και δύο υδροφόρες.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024