Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πέντε συμβουλές για να μην... πάει χάλια το πρώτο ραντεβού

Πέντε συμβουλές για να μην… πάει χάλια το πρώτο ραντεβού

Προσέχετε για να... έχετε

Πρώτο ραντεβού… Μια αγχώδης, αλλά ταυτόχρονα όμορφη και ενθουσιώδης εμπειρία. Όταν βγαίνει πρώτο ραντεβού με κάποιον σημαίνει ότι πρόσφατα (ή όχι και τόσο πρόσφατα) έχει κλείσει μια πόρτα και ετοιμάζεσαι να ανοίξεις την επόμενη.

Παρά το άγχος του πρώτου ραντεβού η διαδικασία του να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και σιγά σιγά (αν ταιριάζετε) να συνάψεις κάποιου είδους σχέση μαζί του έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Βέβαια ας είμαστε ειλικρινείς. Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε λάθος σε ένα πρώτο ραντεβού…

Ωστόσο δεν πρέπει να φοβάσαι καθόλου. Εμείς, όπως πάντα άλλωστε, είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε για τα μυστικά του πρώτου ραντεβού!

Αν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα όμως, μπορείς να διαχειριστείς τα πάντα. Και εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Βάλε την playlist που θα σε «ανεβάσει»

Η μουσική έχει δύναμη. Πόσο μάλλον στην ψυχολογία μας. Αν, λοιπόν, νιώθεις πως δεν έχεις πολλή όρεξη ή ενέργεια, ή τέλος πάντων θες να φτιάξεις την διάθεση σου, δεν έχεις από το να επιλέξεις τα κατάλληλα τραγούδια όσο ετοιμάζεσαι.

Μη φορέσεις καινούργια ρούχα

Το πιθανότερο είναι να πας να διαλέξεις ένα cute σύνολο, από τα μαγαζιά που όλοι ξέρουμε. Ωστόσο, δεν μπορείς είσαι σίγουρη ούτε αν σου ταιριάζουν, ούτε αν σου είναι άνετα. Η καλύτερη επιλογή σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι να διαλέξεις κάτι safe, το οποίο σε αναδεικνύει και παράλληλα σε αντιπροσωπεύει.

Βρείτε ένα μέρος που σας κάνει να νιώθετε άνετα

Ορισμένοι έχουν συγκεκριμένα μέρη που βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού. Μαγαζιά και περιοχές τις οποίες γνωρίζουν καλά και τις προτιμούν. Και αυτό είναι πολύ οκέι, αλλά για εμάς που θέλουμε κάθε φορά να είναι ξεχωριστή, κάτι τέτοιο είναι βαρετό. Παραδεχόμαστε όμως, πως όντως σου προσφέρουν μια άνεση, για τις στιγμές που μπορεί να νιώθεις αμηχανία ή κάτι πάει λάθος.

Πες όχι στις υπερβολές και σταμάτα την υπερανάλυση

Το έχουμε κάνει όλοι αυτό το λάθος. Να σκεφτόμαστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθούμε να προβλέψουμε το πως θα πάει ένα ραντεβού. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι προτιμότερο να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους…

ΜΗΝ ζητάς συμβουλές από παντού

Το πιθανότερο είναι να σε μπερδέψουν οι πολλές συμβουλές. Ειδικά αν έρχονται από πολλά και διαφορετικά πρόσωπα. Καθένας έχει τις προτιμήσεις σου, ωστόσο το άτομο που θα είναι μαζί σου στο ραντεβού, έχει κάποιον λόγο που σε έχει επιλέξει και γι’ αυτό θέλει να γνωρίσει τα δικά σου θέλω, και τις δικές σου συμπεριφορές. Όχι αυτές που σου έχουν προτείνει/ συμβουλέψει.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024