Πανζουρλισμός: 20.000 άτομα στην προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτι (pic)
Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μαζί με… τα τρόπαια της στην Σεούλ, εκεί όπου ο κόσμος δείχνει το ενδιαφέρον και την αγάπη του για την ομάδα του Γκουαρδιόλα
«Τρέλα» για την Μάντσεστερ Σίτι στην Σεούλ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, εκεί όπου πραγματοποιεί ένα από τα στάδια της προετοιμασίας της εν όψει της νέας απαιτητικής σεζόν.
Εκεί τους περίμενε πλήθος κόσμου ώστε να τους αποθεώσει και να δει τα τρία τρόπαια που κατέκτησε η Σίτι την περασμένη σεζόν. Πιο συγκεκριμένα στο στάδιο της Σεούλ βρέθηκαν παραπάνω από 20.000 άτομα ώστε να παρακολουθήσουν την προπόνηση των Άγγλων.
Οι «πολίτες» θα δώσουν ένα φιλικό στην πρωτεύουσα της Κορέας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προτού αποχωρήσει για την Αγγλία. Είχαν αντιμετωπίσει νωρίτερα στην Ιαπωνία την Γιοκοχάμα Μαρίνος την οποία είχαν κερδίσει με 5-3 και την Μπάγερν Μονάχου που επίσης είχε κερδίσει με 2-1.
Δείτε τις φωτογραφίες:
Apparently there are 20,000 people here to watch City train in Seoul ??? pic.twitter.com/R62Wz8bvZ3
— Sam Lee (@SamLee) July 29, 2023
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Λίβανος: Ζητά εγγυήσεις η Βηρυτός από τις ΗΠΑ για να εδραιωθεί η εκεχειρία – Επίθεση Σαλάμ στη Χεζμπολάχ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Οι ομάδες, τα πρόσωπα, το σύνδρομο
- Δύο ιταλικά ναρκαλιευτικά απέπλευσαν από τη Σικελία για να συμβάλουν στον καθαρισμό των Στενών του Ορμούζ
- Ο Τραμπ, μετά τη συνάντηση με τον Σι, αφήνει τις αμφιβολίες να κυριαρχούν για το μέλλον της Ταϊβάν
- Η… αδυναμία του Τραμπ στην τεχνολογία – Πού επένδυσε μαζικά