Η Ελλάδα μπόρεσε να κάνει ένα μερικό comeback στο παιχνίδι για την 7η θέση απέναντι στον Καναδά, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι (10-10 καν. διάρκεια), ωστόσο τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου γνώρισαν την ήττα στη ρώσικη ρουλέτα με σκορ 14-12.
Η Εθνική δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και κατέληξε στην 8η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Φουκουόκα.
Το ματς
Η Ελλάδα στο πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε άσχημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1, για να απαντήσει στο δεύτερο οκτάλεπτο με ακριβώς το ίδιο σκορ, ώστε να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο με το σκορ στο 5-5.
Ακολούθησε μία επανάληψη των πρώτων δύο οκταλέπτων, που η Εθνική βρέθηκε να χάνει με 3 γκολ διαφορά στο 3ο (9-6) και κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια για το 10-10.
Η Νικόλ Ελευθεριάδου και η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη αστόχησαν από το σημείο του πέναλτι και η μία απόκρουση που πραγματοποίησε η Σταματοπούλου δεν στάθηκε ικανή για να φέρει την Ελλάδα στην 7η θέση.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-4, 4-1, 1-4 και 4-2 στα πέναλτι.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο.
Ο Ζαν Μοντέρο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στη Euroleague και στην Ιταλία ανάβουν… φωτιές για συμφωνία με τον Ολυμπιακό – Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον κορυφαίο παίκτη της Βαλένθια.