Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Αυγούστου - Θα σαρώσουν σε έρωτα και χρήμα

Αυτά είναι τα 3 τυχερά ζώδια του Αυγούστου – Θα σαρώσουν σε έρωτα και χρήμα

Δείτε αναλυτικά...

Θα περάσουν τέλεια τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού!

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια.

Τον Αύγουστο, ορισμένα ζώδια θα ζοριστούν αλλά κάποια θα είναι αρκετά ευχαριστημένα.

Συγκεκριμένα, τρία ζώδια έχουν την τύχη με το μέρος τους τον Αύγουστο οπότε τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν. Σύμφωνα με το astrology.gr πρόκειται για τα εξής:

Δείτε αναλυτικά…

Ταύρος

Για εσένα του β’ δεκαημέρου, που έχεις τον Δία πάνω σου (να τον χαίρεσαι!) ο Αύγουστος είναι ένας ακόμα μήνας που θα σου προσφέρει αρκετές χαρές και ευκαιρίες, ακόμα και να ζευγαρώσεις. Με το “καλημέρα” το τρίγωνο του φίλου σου, Άρη στην Παρθένο, μαζί του, σε κάνει φουλ ερωτικό, διεκδικητικό και ρισκαδόρο, οπότε, αν αποφασίσεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, αποκλείεται να μην κερδίσεις τα μάτια που αγαπάς. Αν έχεις επιχείρηση και τολμήσεις ένα άνοιγμα κι αυτό θα σου βγει.

Στις 9, πάλι ευνοείσαι για ανάλογα θέματα, αλλά εδώ μπορούν να μπουν σφήνα και σκέψεις για την απόκτηση ενός παιδιού ή να το επιχειρήσεις. Στις 6 και τις 22 του μήνα, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και δεν τεμπελιάσεις, τότε οτιδήποτε αφορά σε σπίτια, ακίνητα… θα είναι προς όφελός σου. Ενδεχομένως να πάρεις και την απόφαση να συγκατοικήσεις.

Παρθένος

Για εσένα που είσαι γεννημένος το β’ δεκαήμερο (sorry στους υπόλοιπους, αλλά οι μεν έχετε Κρόνο κι οι άλλοι Ποσειδώνα απέναντι) ο Αύγουστος φέρνει όμορφες στιγμές και ευκαιρίες τόσο για να κάνεις τα πράγματα που ήθελες καιρό, όσο και να περάσεις τέλεια, με φίλους και γνωστούς. Ακόμα και να γνωρίσεις τον έρωτα… Σπουδές, ταξίδια, καινούργιες γνώσεις και γνωριμίες είναι κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα και ό,τι κι αν επιλέξεις, θα έχεις επιτυχία. Όσο ανοίγεσαι, τόσο περισσότερο θα παρουσιάζονται ενδιαφέρουσες προοπτικές. Να είσαι πανέτοιμος/η, γιατί από την 1η του μήνα θα σου σκάνε και δεν πρέπει να χάσεις χρόνο για να τα ψειρίζεις… Βουρ!

Αιγόκερως

Πάλι εσύ εδώ; Τι να κάνουμε; Αφού έχεις Δία εσύ του β’ δεκαημέρου και σε πάει αέρα. Εκτός αυτού όμως, έχεις και Ήλιο και μια ανάδρομη Αφροδίτη στον 8ο που σου κλείνουν πονηρά το μάτι και οι συναντήσεις τους σου φέρνουν τύχη. Ευνοείσαι σεξουαλικώς, ευνοείσαι και οικονομικά και η διάθεσή σου να το ρίξεις σε όλων των ειδών τις απολαύσεις είναι τέτοια, που αποκλείεται να μην ευχαριστηθείς τον Αύγουστο.

Γνωριμίες θα κάνεις κι αν ταξιδέψεις ή πας διακοπές (ερωτικές εννοείται) και μπορεί να γυρίσεις με ταίρι στις αποσκευές σου. Όχι ότι αν μείνεις στον τόπο σου δε θα έχεις ευκαιρίες. Επιπλέον, επενδύσεις, καινούργιες ιδέες, εγχειρήματα και προτάσεις, που θα γεμίσουν την τσέπη σου θα έχεις (ή θα ξαναέχεις). Διανύεις μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σου! Εκμεταλλεύσου το!

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024