Ο εισαγγελέας της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, Νταμιάν Γουίλιαμς με δήλωση του επιβεβαίωσε πως απήγγειλε κατηγορίες εναντίον του 86χρονου Λιούις για την ενορχήστρωση ενός ξεδιάντροπου συστήματος εμπιστευτικών πληροφοριών.
«Ισχυριζόμαστε πως για χρόνια ο Τζο Λιούις καταχράστηκε την πρόσβαση του στις αίθουσες συνεδριάσεων των εταιριών και επανειλημμένα παρείχε εμπιστευτικές πληροφορίες στους ρομαντικούς συντρόφους του, τους προσωπικούς βοηθούς του, τους ιδιωτικούς πιλότους και τους φίλους του».
«Αυτοί οι άνθρωποι στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν την εσωτερική πληροφόρηση και κέρδισαν εκατομμύρια δολάρια στο χρηματιστήριο επειδή- χάρη στον Λιούις- αυτά τα στοιχήματα ήταν σίγουρα».
Ο εισαγγελέας χαρακτηρίζει τη δραστηριότητα του βρετανού κροίσου «κλασική εταιρική διαφθορά» και «εξαπάτηση που είναι ενάντια του νόμου». Ο Λιούις κατηγορείται για συνολικά 19 απάτες και αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση.
Η υπεράσπισή του χαρακτηρίζει «κακοσχεδιασμένες» τις κατηγορίες, σημειώνοντας πως ο Τζο Λιούις ταξίδεψε οικειοθελώς στις ΗΠΑ για να απαντήσει σε όσα τον κατηγορούν.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.