Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαία συστήματα που θα κρατήσουν το σπίτι σου ασφαλές όσο κάνεις διακοπές

Κορυφαία συστήματα που θα κρατήσουν το σπίτι σου ασφαλές όσο κάνεις διακοπές

Αυτές οι έξυπνες κάμερες ασφαλείας στέλνουν αυτόματα βίντεο στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη ενός έξυπνου σπιτιού είναι να μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει όταν δεν είσαι εκεί.

Και αυτός είναι ένας από τους καλύτερους και πιο προφανείς λόγους για να επενδύσετε σε μια οικιακή κάμερα ασφαλείας εξασφαλίζοντας ηρεμία ειδικά την περίοδο που λείπετε διακοπές.

Οι καλύτερες οικιακές κάμερες ασφαλείας σάς βοηθούν να παρακολουθείτε το σπίτι σας μέρα και νύχτα, μέσα και έξω, στέλνοντάς σας μια ειδοποίηση όταν εντοπίσουν έναν εισβολέα.

Αυτές οι έξυπνες κάμερες ασφαλείας στέλνουν αυτόματα βίντεο στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκεστε.

Μια κάμερα ασφαλείας με Wifi καταγράφει οτιδήποτε βρίσκεται εντός του οπτικού της πεδίου, ώστε να μπορείτε να κάνετε check-in σε αυτό και να παρακολουθείτε μια ζωντανή ροή (μέσω μιας εφαρμογής) ενώ εσείς είστε έξω.

Θα ανιχνεύσει επίσης οποιαδήποτε κίνηση – είτε προκαλείται από άτομο, ζώο ή όχημα – και μπορεί να σας ειδοποιήσει.

Διαθέτουν νυχτερινή όραση και αυτόματη εγγραφή που ενεργοποιείται με κίνηση, ενώ ορισμένες έχουν ακόμη και ενσωματωμένα ηχεία, ώστε να μπορείτε να μιλήσετε με όποιον βλέπετε ή να ηχήσετε ξυπνητήρι.

Ο αριθμός των καμερών ασφαλείας που χρειάζεστε εξαρτάται από το μέγεθος του σπιτιού σας. Τουλάχιστον, συνιστάται να τοποθετήσετε μια κάμερα στην κύρια είσοδο του σπιτιού σας. Επιπλέον, η ύπαρξη κάμερας εσωτερικού χώρου κυρίως στους κυρίους χώρους του σπιτιού σας είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Οι κάμερες θα αποθηκεύουν βίντεο (είτε στο cloud είτε στην ίδια τη συσκευή) και καθώς είναι ασύρματες, δεν θα χρειαστείτε καλώδια σε όλο το σπίτι, όπως θα κάνατε με ένα ολοκληρωμένο σύστημα CCTV.

Και αν ψάχνετε τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας που θα κρατήσουν το σπίτι σας ασφαλές είτε λείπετε διακοπές είτε όχι θα τα βρείτε όλα σε απεριόριστη ποικιλία και σε συμφέρουσες τιμές στο SHOPFLIX.gr.

Εχετε ένα ακόμη λόγο τώρα να κάνετε τις αγορές σας από την πλατφόρμα και να επωφεληθείτε ακόμα περισσότερο αφού μπορείτε να βρείτε όσα αναζητάτε έως -80% χάρη στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX.GR.

Και το καλύτερο, μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε όσο και αν κοστίζει πληρώνοντας έως 60 άτοκες δόσεις ενώ για ακόμα πιο εύκολη εμπειρία shopping κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του SHOPFLIX.

Για να σας βοηθήσουμε επιλέξαμε τρεις κάμερες που μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα, μόνοι σας.

Κάμερα Παρακολούθησης Xiaomi Mi Wireless Outdoor IP Security Wi-Fi 1080p

Η ασύρματη εξωτερική κάμερα ασφαλείας της Xiaomi σας επιτρέπει να καταγράφετε μεγαλύτερη περιοχή με ευρεία γωνία 130° γύρω από το σπίτι σας, σε υψηλή ανάλυση 1080p.Εύκολη εγκατάσταση χωρίς καλώδια. Με τεχνολογία WDR και μεγάλο διάφραγμα F 2.1, η κάμερα μπορεί να καταγράψει καθαρές λεπτομερείς εικόνες στο σκοτάδι, ακόμη και με οπίσθιο φωτισμό. Η λειτουργία νυχτερινής όρασης παρέχει καθαρά πλάνα σε απόσταση έως και τα 7 μέτρα.

Με μεγάλο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας, η κάμερα μπορεί να λειτουργεί κανονικά σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20°C έως 50°C, προστατεύοντας το σπίτι σας όλο τον χρόνο.

Κάμερα Παρακολούθησης TP-LINK Tapo C200 IP με Wi-Fi 1080p & Αμφίδρομη Επικοινωνία

Η κάμερα ασφαλείας Pan/Tilt Home Security Wi-Fi Camera Tapo C200 της TP-Link αποτελεί μία πλήρης λύση παρακολούθησης για το σπίτι, με προηγμένα χαρακτηριστικά, δυνατότητα εγγραφής σε κάρτα microSD* (έως 128GB), εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία Ιδιωτικότητας!

Μπορεί να περιστραφεί κατά 360° στον οριζόντιο άξονα και να κινηθεί κατακόρυφα για παρακολούθηση 114°, προσφέροντας εικόνα Full HD 1080p. Μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε μια επίπεδη επιφάνεια είτε στον τοίχο σας για βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ η ασύρματη σύνδεση Wi-Fi (802.11b/g/n) παρέχει την ευελιξία που χρειάζεστε.

Επιπλέον, με τον αισθητήρα κίνησης μπορείτε να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις στο κινητό σας τηλέφωνο, όταν υπάρχει κίνηση στο σπίτι σας. Τέλος, διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο για αμφίδρομη επικοινωνία!

Αγοράστε την

Κάμερα Παρακολούθησης Sonoff GK-200MP2-B IP Wi-Fi 1080p με Αμφίδρομη Επικοινωνία

Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα Full HD 1080p, θα έχετε την καλύτερη ποιότητα λήψης και εγγραφής.

Επιπλέον, η κάμερα είναι εξοπλισμένη με διόδους IR που εκπέμπουν υπέρυθρο φως για να εξασφαλίσουν την καλύτερη ποιότητα εικόνας ακόμα και τη νύχτα.

Η συσκευή μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία IR σε χαμηλό φωτισμό και παρέχει όραση έως και 15M.

Η κάμερα είναι σε θέση να ανιχνεύει κίνηση και να στέλνει αμέσως μια ειδοποίηση PUSH στο τηλέφωνό σας για να νιώθετε πάντα ασφαλείς.

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και το μεγάφωνο σας δίνουν την ευκαιρία να μιλήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην κάμερα. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν άριστη ποιότητα ήχου.

Αγοράστε την

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024