Μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνεται στην Κέρκυρα, ενώ καταγγελία για εμπρησμό on air έκανε ο αντιδήμαρχος Bόρειας Κέρκυρας, Νίκος Μουζακίτης.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η πυρκαγιά αναζωπυρώθηκε χθες το βράδυ σε Λαύκι και Άγιος Μαρτίνο, με τη φωτιά να έχει κάψει τη μία πλευρά του βουνού Παντοκράτωρας.
Η καταγγελία για εμπρησμό
Ο αντιδήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας μιλώντας απευθείας στην κάμερα της ΕΡΤ κατήγγειλε ότι ξαφνικά ξεπήδησε μια φλόγα από το πουθενά σε ένα δέντρο και αμέσως ένα αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο.
Όπως είπε, «είμαστε τρεις τέσσερις ημέρες ξάγρυπνοι, για να παρακολουθούμε τέτοια φαινόμενα». Γεγονός που όπως τόνισε εξηγεί την εμφάνιση τόσων πύρινων μετώπων στο νησί.
Μιλώντας για τις καταστροφές στο χωριό Λούτσες τόνισε ότι οι ζημιές είναι στις αυλές των σπιτιών και σε ένα ξυλουργείο που έχει καταστραφεί.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων