Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Morgan Super 3 Malle Rally Special: Σε πιο περιπετειώδες τέμπο

Morgan Super 3 Malle Rally Special: Σε πιο περιπετειώδες τέμπο

Η βρετανική εταιρεία με τις περιπετειώδεις καταβολές επιμελείται το Morgan Super 3, παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση του ιδιάζοντος βρετανικού τρίτροχου με γενναιόδωρο εξοπλισμό και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Η Malle είναι μια βρετανική φίρμα που ειδικεύεται στον σπορ ρουχισμό αλλά και στη διοργάνωση μοτοσικλετιστικών περιπετειών ανά τον κόσμο. Για να κατανοήσει κανείς κάπως καλύτερα τον προσανατολισμό της, αξίζει να σημειωθεί ότι το μότο της είναι «Prepare to Get Lost». Η συγκεκριμένη εταιρεία αποφάσισε να συμπράξει με την εξίσου βρετανικών καταβολών Morgan, βάζοντας την υπογραφή της σε μια ειδική έκδοση του Morgan Super 3 η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένα αντίτυπα προς περίπου 64.000 ευρώ.

Το Morgan Super 3 Malle Rally Special όπως ονομάζεται, θα είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις (κίτρινο, μαύρο και κόκκινο) διανθισμένες με γραφικά που παραπέμπουν στην αγαπημένη βρετανική ορεινή διαδρομή της Malle. Παράλληλα το ρύγχος, τα roll hoops και οι απολήξεις της εξάτμισης έχουν αυξήσει ελαφρώς το μέγεθός τους στην συγκεκριμένη έκδοση ενώ οι δυνητικοί αγοραστές του θα μπορούν να επιλέξουν τον αριθμό της αρεσκείας τους για να κοσμήσουν τα πλευρά του αμαξώματος.

Η έκδοση είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη σε εξοπλισμό ο οποίος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θερμαινόμενα καθίσματα, κρυφό φωτισμό, θήρες USΒ και ποτηροθήκες ενώ για την ενίσχυση της χρηστικότητας έχουν προστεθεί αναβατήρες αλλά και ένα σετ από βαλίτσες μοτοσικλετών.

Επιπλέον οι αγοραστές της έκδοσης θα μπορούν να επωφεληθούν από τις εκδρομικές διοργανώσεις της Malle στην Μεγ. Βρετανία, στις Άλπεις ή και στον Αρκτικό Κύκλο οι οποίες φημίζονται για τον περιπετειώδη χαρακτήρα τους καθώς ενδεικτικά θα αναφέρουμε ότι η βρετανική εκδοχή περιλαμβάνει διαδρομές 1.500 μιλίων από τον αγγλικό βορρά στον νότο ενώ η αλπική διασχίζει έξι ευρωπαϊκές χώρες σε περίπου επτά ημέρες.

Ιδανικό συμπλήρωμα ένα πλήρες σετ ρουχισμού της Malle μεταξύ των οποίων ένα jacket με την ονομασία Morgan x Malle από κερωμένο ύφασμα, άπειρες τσέπες, κουκούλα και προστασία για τον αυχένα το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με αντίστοιχου ύφους παντελόνι.

Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του Morgan 3 η έκδοση Malle εφοδιάζεται με τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρου με απόδοση 120 ίππων ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων εξασφαλίζοντας την δυνατότητα επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,0 δευτερόλεπτα.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024