Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα gaming laptop για φέτος το καλοκαίρι

Τα καλύτερα gaming laptop για φέτος το καλοκαίρι

Tο ταξίδι αγοράς ενός gaming laptop ξεκινά και τελειώνει με το χρηματικό ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Η εύρεση του καλύτερου φορητού υπολογιστή παιχνιδιών μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Η αναζήτηση ήταν ένα εγχείρημα γεμάτο συμβιβασμούς. Έχετε έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή με αναιμική απόδοση ή ένα μεγάλο, ισχυρό μηχάνημα που ξεπερνά τα όρια αυτού που μπορεί να ονομαστεί φορητός υπολογιστής;

Οι κατασκευαστές βάζουν πλέον ισχυρές προδιαγραφές στα gaming laptop. Έχουν γίνει πιο λεπτά και ελαφρύτερα, φυσικά — αλλά έχουν γίνει επίσης πολύ πιο ισχυρά και αποτελεσματικά, καθιστώντας τα κατάλληλα τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι. Έχουν εξαιρετικές, γρήγορες ανανεωτικές οθόνες που είναι απαραίτητες για μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού.

Tο ταξίδι αγοράς ενός gaming laptop ξεκινά και τελειώνει με το χρηματικό ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε.

Ένας οικονομικός φορητός υπολογιστής παιχνιδιών θα είναι σίγουρα λίγο πιο αδύναμος από τα ακριβότερα μοντέλα και πιθανότατα θα τσιγκουνευτεί τη μνήμη RAM, τον χώρο αποθήκευσης και τη συνολική ισχύ. Αλλά οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών προϋπολογισμού θα πρέπει να μπορούν να χειρίζονται τα περισσότερα βιντεοπαιχνίδια που τρέχουν στα 1080p στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, που είναι το ελάχιστο που θα θέλατε από οποιοδήποτε σύστημα.

Τα καλά νέα; Υπάρχουν πολλές επιλογές για παίκτες κάθε προϋπολογισμού.

Και όλες αυτές τις επιλογές θα τις βρείτε στο SHOPFLIX.gr για επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και τον δικό σας προϋπολογισμό και θα το παραλάβετε εύκολα και άμεσα στην πόρτα σας, στην ώρα του όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα χάρης στις εγγυημένες παραδόσεις της πλατφόρμας.

Τώρα, επωφελείστε ακόμα περισσότερο αφού μπορείτε να βρείτε όσα αναζητάτε έως -80% χάρη στις καλοκαιρινές εκπτώσεις του SHOPFLIX.GR.

Και το καλύτερο, μπορείτε να αγοράσετε ό,τι θέλετε όσο και αν κοστίζει πληρώνοντας έως 60 άτοκες δόσεις ενώ για ακόμα πιο εύκολη εμπειρία shopping κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του SHOPFLIX.

Τι να προσέξετε

Ρυθμοί καρέ: Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών που μπορούν να εκτελούν τους πιο πρόσφατους και τους καλύτερους τίτλους στις υψηλότερες ρυθμίσεις τους, χωρίς να απαιτούν συμβιβασμούς στην ποιότητα ή την ανάλυση.

Οθόνη: Το μέγεθος της οθόνης είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε όταν κρίνετε φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών. Σε γενικές γραμμές, οι φορητοί υπολογιστές 15 ιντσών θα είναι η καλύτερη ισορροπία βύθισης και φορητότητας, ενώ τα μεγαλύτερα μοντέλα 17 ιντσών είναι πιο μεγάλα, αλλά φυσικά σας προσφέρουν περισσότερη οθόνη.

Τώρα, οι οθόνες 120Hz 1080p είναι το ελάχιστο που θα θέλατε σε κάθε φορητό υπολογιστή παιχνιδιών — και υπάρχουν ταχύτερα πάνελ 144Hz, 240Hz και ακόμη και 360Hz.

-Επιλογή θύρας : Οι φορητοί υπολογιστές με πολύ λίγες θύρες είναι εντάξει σε ορισμένες κατηγορίες, αλλά όχι για τους gamers. Οι παίκτες χρειάζεται συχνά να συνδέσουν περιφερειακά όπως ποντίκια, πληκτρολόγια και οθόνες στις συσκευές τους.

-Αποθήκευση: Οι φορητοί υπολογιστές παιχνιδιών χρειάζονται περισσότερο χώρο αποθήκευσης από άλλες κατηγορίες υπολογιστών, καθώς τα παιχνίδια καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Τουλάχιστον 512 GB είναι απαραίτητο, τουλάχιστον 1 TB είναι το ιδανικό.

Ενα από τα καλύτερα gaming laptop του 2023 είναι το Laptop Asus TUF Gaming FX706HCB-HX147T 17.3″

O TUF Gaming F17 FX706HC είναι ο φορητός υπολογιστής που θα σας οδηγήσει στη νίκη!

Συνδυάζοντας μία ταχύτατη IPS-level οθόνη 17,3” με ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz και τεχνολογία Adaptive-Sync, τον πανίσχυρο 6πύρηνο 11ης γενιάς επεξεργαστή Intel® Core™ i5-11400H, τη διακριτή κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce® RTX 3050 με 4GB GDDR6 (με χρονισμό 1.600MHz στα 60W) και ένα desktop-style φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με έμφαση στα πλήκτρα WASD, το ανασχεδιασμένο σύστημα της ASUS εγγυάται εξαιρετική απόδοση και γραφικά υψηλής ποιότητας.

Με 16GB μνήμης DDR4-3200 και αποθ. μέσο M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD 512GB, ακόμα πιο αθόρυβο σύστημα ψύξης (Self-Cleaning Cooling 2.0) με Honeycomb Grip με ανοίγματα σε στρατηγικά σημεία για βέλτιστη ροή αέρα, σύστημα ήχου με Two-Way AI Noise Cancelation, έξοδο HDMI 2.0b, συνδεσιμότητα Wi-Fi 6 και Bluetooth® 5.2, Thunderbolt® 4 (USB-C), GbE LAN, μπαταρία 48WHr, πιστοποίηση MIL-STD-810H για μεγαλύτερη αντοχή, φινίρισμα από βουρτσισμένο μέταλλο και απόχρωση Eclipse Grey αναδεικνύει την υπεροχή και τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα των φορητών συστημάτων της ASUS.

Αγοράστε τον

Μια εξαιρετική επιλογή, επίσης, είναι και το Laptop MSI Katana 15 B13VFK 15.6″

Ισχυρό όπως και η λεπίδα από την οποία έχει πάρει το όνομά του, το φορητό σύστημα της MSI ενσωματώνει έναν επεξεργαστή 13ης γενιάς Intel® Core™ i7-13620H (24M Cache, έως και 4,9GHz, 10 πυρήνες: 6x P-cores και 4x E-cores), 16GB DDR5 RAM στα 5200 MHz, ταχύτατο M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 SSD στο 1ΤΒ, Intel® Wi-Fi 6 (802.11ax 2×2) + Bluetooth® 5.2, GbE LAN, 720P HD Webcam, πληκτρολόγιο RGB με φωτισμό τεσσάρων ζωνών και NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Mobile GPU με 8GB ανεξάρτητης μνήμης GDDR6.

Απολαύστε ασύγκριτη εικόνα χάρη στην IPS-Level FHD (1.920 x 1.080 pixels) 15,6” οθόνη των 144Hz αλλά και ατμοσφαιρικό ήχο από τα στερεοφωνικά ηχεία (2x 2W) και το Nahimic Audio Enhancer της SteelSeries, το οποίο ενισχύει την πολυδιάστατη εμπειρία χρήσης αυτού του κομψού (2,25 kg) φορητού συστήματος.

Αγοράστε το

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024