Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy Unpacked: Έρχονται αποκαλύψεις στις 26 Ιουλίου

Samsung Galaxy Unpacked: Έρχονται αποκαλύψεις στις 26 Ιουλίου

Η Samsung είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα νέα Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5 κατά τη διάρκεια του Unpacked.

Ψάχνετε την αλλαγή; Σας αρέσει το κάτι διαφορετικό και fun; Ξεφύγετε από τις δισδιάστατες εμπειρίες και φλεξάρετε τη δημιουργική πλευρά σας. Καλωσορίστε την έκφραση, τις νέες δυνατότητες και το compact μέγεθος.

Με αυτό το τρόπο και με το σύνθημα «Join the flip side» η Samsung πραγματοποιεί τη δεύτερη εκδήλωση Galaxy Unpacked για τη χρονιά και μάλιστα στην έδρα της στην Νότια Κορέα.

Το Galaxy Unpacked έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουλίου, στις 14:00 ώρα Ελλάδος και αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο site της Samsung και το κανάλι της εταιρείας στο Youtube. Στην περίπτωση που θέλετε να παρακολουθήστε live τις ανακοινώσεις των νέων προϊόντων της νοτιοκορεάτικης εταιρείας, μπορείτε να κάνετε προ-εγγραφή για την εκδήλωση.

Αν και η εταιρεία δεν έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις κρατώντας ως επτασφράγιστο μυστικό τα νέα της προϊόντα οι πληροφορίες λένε ότι εκτός από την επόμενη γενιά αναδιπλούμενων κινητών αναμένεται να ανακοινώσει ενημερώσεις για τις σειρές Galaxy Watch και Galaxy Tab.

Η Samsung είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα νέα Galaxy Z Flip 5 και Z Fold 5 κατά τη διάρκεια του Unpacked.

Για αρχή, το Galaxy Z Flip 5 φημολογείται ότι θα έρθει με αρκετές αναβαθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγαλύτερης οθόνης κάλυψης 3,4 ιντσών με ανάλυση 720 x 748 . Οι εικόνες της συσκευής που διέρρευσαν φαίνεται να επιβεβαιώνουν το μέγεθος της εξωτερικής οθόνης και αυτή είναι μια μεγάλη αναβάθμιση από την εξωτερική οθόνη 260 x 512 1,9 ιντσών που συνοδεύει το Z Flip 4 .

Η Samsung αναμένεται επίσης να κάνει κάποιες αλλαγές στη μεγαλύτερη σειρά Z Fold. Το Z Fold 5 φημολογείται ότι θα έχει πιο λεπτή σχεδίαση από το Z Fold 4 επίσης , με διάμετρο 13,4 mm αντί για 14,2 mm.

Το Fold 5 μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τηλεφακό 12MP, από 10MP στο Fold 4. Εκτός αυτού, δεν αναμένονται άλλες σημαντικές αλλαγές για το Z Fold 5. Η συσκευή θα διαθέτει την ίδια εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών και εξωτερική οθόνη 6,2 ιντσών με τον προκάτοχό της, μαζί με τρεις διαφορετικές επιλογές χρώματος, μπλε, κρεμ και μαύρο.

Αποκαλυπτήρια και για το Galaxy Watch 6 Classic

Το Galaxy Watch 6 πιθανότατα θα κυκλοφορήσει με το ενημερωμένο σύστημα One UI 5 Watch της Samsung, το οποίο θα διαθέτει καλύτερες λειτουργίες παρακολούθησης ύπνου και SOS έκτακτης ανάγκης, μαζί με εξατομικευμένες ζώνες καρδιακών παλμών. Ενώ το Galaxy Watch 6 μπορεί να κυκλοφορήσει σε γκρι, χρυσό και ασημί, το Galaxy Watch 6 Classic φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο και ασημί.

Το τυπικό Galaxy Watch 6 φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε μεγέθη 40mm και 44mm. Εν τω μεταξύ, το Galaxy Watch 6 Classic μπορεί να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο με μεγέθη 43mm και 47mm, κάτι που —αν αληθεύει— θα το έκανε το μεγαλύτερο ρολόι της Samsung μέχρι στιγμής.

Νέο Galaxy Tab S9

Ακριβώς όπως η σειρά Tab S8, η σειρά Tab S9 αναμένεται να περιλαμβάνει τρία μοντέλα: Galaxy Tab S9, Tab S9 Plus και Tab S9 Ultra. Και τα τρία tablet αναμένεται να έρχονται με αναβαθμισμένο Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, καθώς και βαθμολογία IP67 για αντοχή στο νερό.

Σε αντίθεση με το τυπικό Tab S8 που κυκλοφόρησε πέρυσι, η Samsung μπορεί να φέρει την οθόνη OLED της στο φθηνότερο μοντέλο της σειράς S9.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024