Τετάρτη 15 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στη Ρόδο: Συγκλονιστικά βίντεο - Η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στα Λάερμα

Φωτιά στη Ρόδο: Συγκλονιστικά βίντεο – Η μάχη των πυροσβεστών με τις φλόγες στα Λάερμα

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χωριό Λάερμα αποτυπώνεται από τα βίντεο που ανέβασαν χρήστες στα social media και δείχνουν τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών να σώσουν περιουσίες.

Δραματική είναι η κατάσταση στη Ρόδο με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη και ειδικά στο χωριό Λάερμα τα πράγματα είναι τραγική με σπίτια να έχουν παραδοθεί στις φλόγες, ενώ η υπάρχουν αναφορές πως έχει καεί και η εκκλησία του χωριού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ. Αναστάσιου Πατούνα έχει ήδη ξεκινήσει να καίει τα πρώτα σπίτια. Με δηλώσεις του ο πρόεδρος είπε ότι όλοι οι κάτοικοι έχουν φύγει από το χωριό και βρίσκονται σε ασφαλή σημεία στα γύρω χωριά.

Τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο χωριό περιέγραψε μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο εθελοντής, Μιχάλης Πλίγκος «η κατάσταση είναι τραγική έχουν παραδοθεί στο έλεος του Θεού έχει καεί η εκκλησία», είπε αρχικά.

Ακόμα συμπλήρωσε, «έφυγαν και οι τελευταίοι κάτοικοι, αλλά κάποιοι δίνουν μάχη για να προστατέψουν τις περιουσίες τους».

«Δεν μπορούμε να μπούμε μέσα γιατί είμαστε εθελοντές. Δεν μπορέσαμε να μπούμε μέσα γιατί η κατάσταση είναι τραγική. Το μέγεθος της φωτιάς είναι τεράστιο», κατέληξε.

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χωριό Λάερμα αποτυπώνεται και από τα βίντεο που ανέβασαν χρήστες στα social media και δείχνουν τις αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών και εθελοντών να σώσουν περιουσίες στη μάχη με την πύρινη «λαίλαπα».

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο

Sports in

«Εμφύλιος» με Κωνσταντίνου στον Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου τα... ΄έχωσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή το φιάσκο του τελικού Κυπέλλου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Μαϊου 2024