Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιουλίου στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Αγία Τριάδα, με την Πυροσβεστική να στέλνει άμεσα δυνάμεις στο σημείο για να την κατασβέσει.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παρουσιάζει καλύτερη κατάσταση μετά την παρέμβαση των δυνάμεων του ΠΣ στην περιοχή.
Πόσες δυνάμεις επιχειρούν
Αυτή την ώρα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχειρούν 37 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 9 υδροφόρα οχήματα, 1 ελικόπτερο και 3 αεροπλάνα.
Η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση.
Η ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Αγία Τριάδα Μεσσηνίας. Kινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).