Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φωτιά στη Ρόδο: Άλογα τρέχουν για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα

Φωτιά στη Ρόδο: Άλογα τρέχουν για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα

Η φωτογραφία που κόβει την ανάσα

Σκηνές Αποκάλυψης έρχονται από το νησί της Ρόδου, όπου η φωτιά μαίνεται για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, ενώ ιδιαίτερα δραματική είναι η κατάσταση στο Κιοτάρι, με τις πύρινες φλόγες να έχουν φτάσει σε ξενοδοχεία.

Μετά τα συγκλονιστικά πλάνα που απεικονίζουν τις δραματικές διασώσεις τουριστών, οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από την επίγεια κόλαση που διαδραματίζεται στο νησί, ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες που δείχνουν άλογα να τρέχουν να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που κόβει την ανάσα, πέντε άλογα έχουν ξεχυθεί στον δρόμο και απομακρύνονται από το σημείο τρέχοντας, με τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά.

«Μην αφήνετε πίσω αβοήθητα τα ζώα σας»

Πολλοί είναι οι πολίτες που ζητούν να απομακρυνθούν από τη φωτιά όσα περισσότερα ζώα είναι δυνατόν, με την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς να απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να μην αφήνουν πίσω αβοήθητα τα ζώα τους.

«Η φωτιά στη Ρόδο μαίνεται και δυστυχώς η κατάσταση είναι επικίνδυνη για ανθρώπους και ζώα. Παρακαλούμε θερμά ως Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς να μην αφήνετε πίσω αβοήθητα τα ζώα σας, πάρτε τα μαζί σας, διαφορετικά τουλάχιστον μην τα εγκαταλείπετε αλυσοδεμένα ή εγκλωβισμένα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε άδεια για απεγκλωβισμό μας καλείτε στο 6930071149.

Όσον αφορά το κυνοκομείο Ρόδου βρίσκονται όλοι σε επιφυλακή και υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση. Το ιατρείο του κ. Μαργιε Παναγιώτη στην Κρεμαστή προσφέρεται να βοηθήσει στην περίθαλψη των ζώων που χρειάζονται βοήθεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024