
Τζίνα Ντρούλις: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της δημοσιογράφου
Η Τζίνα Ντρούλις έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης
Η Τζίνα Ντρούλις «έφυγε» από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτη 20/7, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Η γνωστή δημοσιογράφος είχε διαγνωστεί με μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι το περασμένο φθινόπωρο και η είδηση του θανάτου της έγινε ήδη #1 trend στο Twitter.
Πότε θα γίνει η κηδεία της
«Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…» έγραψε για την απώλειά της ο αδελφός της, Φίλιππος Καμπούρης.
Λίγο αργότερα, ο γνωστός δημοσιογράφος δημοσιοποίησε την ημερομηνία και τοποθεσία της ταφής της πολυαγαπημένης του αδελφής με νέα του ανάρτηση.
«Η εξόδιος ακολουθία της Τζίνας μας θα τελεστεί τη Δευτέρα 24/07 στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Σχιστού. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράσταση…» γράφει χαρακτηριστικά στο Facebook ο Φίλιππος Καμπούρης.
Δείτε την ανάρτηση
- Η γη της ελιάς: Έρχεται η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων
- Κρήτη: Ξεκινά η διαδικασία αφύπνισης για την 3χρονη που κακοποιήθηκε
- Το t-shirt «Foxes» του Κερτ Κομπέιν βγαίνει στο «σφυρί»
- «Θερμικός θόλος» στην Ευρώπη: Πόσο θα επηρέασε την Ελλάδα – Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες
- Η Μπαρτσελόνα πάει για το «μπαμ» με Ζέλικο Ομπράντοβιτς
- «Οι Γκερίλλες» της Μονίκ Βιττίγκ: ένα επικό φεμινιστικό κολλάζ


